Kona operator dh 2011 proto
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chyba tylko wyglada jak session, bo pkt obrotu jest przeciez gdzie indziej.. Wg. mnie ciekawa opcja, fajnie ze wreszcie Kona cos zmienia!
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Geniusz z Ciebie.szymon102 pisze:To główne od linka (złote) ? Jeśli tak to podsiodłowa jest puszczona niżej i między nią a "tylną" rurą trójkąta jest jakaś wspawka.

Jak dla mnie straszna lipa - zmienił się tylko kształt ramy na podobieństwo "standardu", jaki w ostatnich latach kształtuje się dla zjazdówek. Może po prostu producenci doszli do wniosku, że to jest optymalny kształt, tak jak kiedyś "ustalono" dla hardtaili kształt "double diamond" (czego już nikt nie pamięta).
Ale najbardziej wkurza, że Kona dalej wmawia ludziom, że to jest czterozawias (piszą wprost "4-bar") i że to w ogóle całkiem nowa platforma. Widać, że cały czas jadą na nieświadomej klienteli, która zakochała się w napisie "Kona" oglądając pierwsze Disordery...

Ej Alan, nie przesadzaj... A w 2005 i 6 co bylo takiego niezwyklego;> Bo raczej tylko malowaniem sie roznily od innych stabow. Tutaj przynajmniej jakies kosmetyczne zmiany widac. Ciekawe czy praca sie zmieni choc trochhe...
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
jak pokazują proto to mogli by go przynajmniej złożyc na jakiś świerzych częściach a nie stare deemaxy zakladaja, jak dla mnie kona jest marką ktora praktycznie stoi w miejscu i sie nie rozwija od wielu lat, poza magic linkiem od lat niema zadnych zmian w konstrukcji zawieszeń:/
[s]avid elixir R komplet igła 500pln+[b]FOX 40rc2 nowy 3000pln[/b]
wojteqpiotrowski, mylisz sie. Ja juz po spojrzeniu na zdjecie jestem w stanie stwierdzic, ze praca bedzie sie diametralnie roznic od poprzednich rocznikow. wystarcz popatrzec na polozenie punktow obrotu, ksztalt popychaczy i dlugosci rur wahacza. Nie trzeba od razu zmieniac systemu na virtuala, czy horsta (ktory nawiasem mowiac tez jest virtualem) zeby osiagnac lepsza prace. Mnie rama sie podoba. Stylistycznie pasuje do poprzednich Stabow, geometria jest bardzo fajna, praca prawdopodobnie nie bedzie zabijala, ale z dobrym damperem NIE MOZE byc zla. To nie Stinky, ludzie, tutaj wszystko jest 'troszke' bardziej przemyslane.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC