jaki smar?

pasqd
Kontakt:

jaki smar?

Post autor: pasqd »

Mam nadzieje, ze mi pomozecie. Otoz wlasnie udalo mi sie zlozyc do kupy mojego amorka. W sumie to zlozenie polegalo jedynie na wypieprzeniu sprezyn z jednej goleni i zainstalowania tam czegos na wzor komory powietrzenej (mozna regulowac twardosc pompujac;)).

Ale do rzeczy - jakim smarem wymazac wewnatrz golenie dolne? Najlepiej jakbyscie polecili mi jakis tani smar (niekoniecznie stricte rowerowy). Slyszalem kiedys ze jakis smar co na wiekszosci stacji benzynowych mozna kupic, podejdzie bez problemu.

Wdzieczny bede za wszelkie sugestie (jesli sie da to wraz z cena ile by taka impreza mnie wyniosla;))
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
dandipl
Kontakt:

Post autor: dandipl »

Ja uzywam Castola LMX, smar jest wypasiony, utrzymuje swoja konsystencje przy nizszych tempraturach, pakuje go do amorka i chodzi bosko. Tubka starcza mi gdzies na 3 miechy z wymianami smaru w amoze co 3-4 tygle i na piasty i takie tam inne badziewia. W tubie jest 300g smaru i kosztuje niecale 20zl. To jest smar do lozysk wiec ma bardzo dobre wlasciwosci smarujace. Nawet Mercedes daje go do piast w E klasie :]
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
ODPOWIEDZ