Dan Atherton - kolejny przyszly wielbiciel leattbrace

snizy
Kontakt:

Dan Atherton - kolejny przyszly wielbiciel leattbrace

Post autor: snizy »

na lokalnych trasach dirtowych glebował na głowę... w szpitalu stwierdzili połamanie górnych kręgów na szczęście w nieszczęściu bez uszkodzenia nerwów

za źródłem http://dirt.mpora.com/news/dan-atherton ... -news.html
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

lipa niezła, choć mogło się skończyć gorzej.

A co do nazwy tematu: przy każdej takiej niemiłej okazji zaraz się znajduje pełno osób (szczególnie na pb) twierdzących że z leatt bracem nic by się nie stało :P a pewnie mało kto z tych wielbicieli LB jeździł w nim i zaliczył taką glębę żeby mu coś ten ochraniacz pomógł - pie**** takie za przeproszeniem - jak się pechowo upadnie to zawsze się coś może stać :roll:
Zresztą Dan rozwalił się na dircie więc pewnie skakał w orzechu a z takim kaskiem LB nic by nie dał...
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

W piątek byłem sobie pojeździć na lokalnej trasce. Nie zaliczyłem ani jednej gleby. Wczoraj wyszedłem pojeździć koło bloku. Nie jechałem zbyt szybko ale koła odjechały mi na zakręcie. Mam rozwalone kolano i rękę, nię mogę jeździć przez najbliższych kilka dni :]
Gleby przychodzą zawsze niespodziewanie więc trzeba by było jeździć wszędzie w ochraniaczach i nie wyjść na ulicę bo akurat walnie Cię auto.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

szymon102 wybacz ale po co nam wiedziec ze wczoraj jadac sobie na osiedlu sie wywaliles i OH AH! reke i nozke sobie rozwaliles? O grypie tez nam napiszesz ze ja miales i co ci dali do leczenia?
Karpiel i Duncon to moje zycie
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Ciężko jeździć w FF na dirtach. W taką pogodę jak jest gdzieniegdzie w europie teraz w ogóle ciężko jeździć. A kontuzje są zawsze i wszędzie, we wszystkim. Dobrze, że nie przerwał nerwu.

szymon102 w sumie masz rację, ale historia mnie i tak urzekła.
war23 tylko żeby tamiflu nie brał. :roll:
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

war23 Hehe. Napisałem to tylko jako przykład. Widzę że bardzo mi współczujesz więc bardzo Ci dziękuję :*
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

szymon102 Nooo xd Ja tez ostatnio xd Pilem zimna wodke i mam angine xd hahaha

dobra Szymon!:D

Ciezko bedzie za Danem! Z tego co wiem to chcial na bmx racing isc a tak to ;/
Karpiel i Duncon to moje zycie
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

dwa nowy wpisy na blogu Dana - chyba nie jest za wesoło:

"Just fell into a morphine sleep with a bottle of pee in my hand,huge dream/action twitch and threw the piss all over my self...
15:57 AM Jul 14th

Just had a brace bolted to my skull,should hold it steady so I can eat me porridge.
11:54 AM Jul 13th
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
ODPOWIEDZ