Zawody w Chełmie
no byłem i wróciłem. Wielki RESPECT dla was chłopaki. Macie naprawde zajebistą miejscówe tylko wam pozazdrościć. To co zobaczyłem w tym niewinnym lasku naprawde robiło wrażenie:))Ciekaw tylko jestem ilu ludzi pracowało nad tym, i czy mieliście problemy z władzami ...bo lasek rozkopaliście nieżle hehee
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=252687
Niech ktoś zapoda wyniki w DJ i DH pełne....najlepiej też bedzie jeżeli bedą bikerzy z nazwami rowerów bo wtedy skojarze:D Było anwet paru mlodych fajnych wygarniaczy an BMXach...widziałem próbowali no footed can can i barspiny krecili...A właśnie co tam z tym Mrówą?Słyszałem że coś w kostke mu sie stało...mam nadzieje że nic powaznego
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
calej listy nie pamietam podam po 3 pierwsze miejsca
w dh startowalo 34 osoby
1.Lukasz Świeca Chełm niebieski v10
2.Kuba Kozłowski Chełm zielony Kastle
3. Piotr Czerniakiewicz Chełm
:)
dj startowalo 11 osob
1.Mateusz Dudkiewicz chełm 15 lat BMX Felt
2.Bartłomiej Jarel Lublin BMX Redline
3. Mateusz Madej Chełm 14 lat Bmx WETHEPEOPLE
a co do mrowy wrocil ze szpitala po tym jak go karetka zabrala (skrecil kostek czy stluk nie wiem w dh) potem jeszcze w dj wystartowal i chcial backflipa robic ;/ (on bardzo malo jezdzi tylko sie niczego nie boi) ale go nieposcilismy i nie zrobil :)
w dh startowalo 34 osoby
1.Lukasz Świeca Chełm niebieski v10
2.Kuba Kozłowski Chełm zielony Kastle
3. Piotr Czerniakiewicz Chełm
:)
dj startowalo 11 osob
1.Mateusz Dudkiewicz chełm 15 lat BMX Felt
2.Bartłomiej Jarel Lublin BMX Redline
3. Mateusz Madej Chełm 14 lat Bmx WETHEPEOPLE
a co do mrowy wrocil ze szpitala po tym jak go karetka zabrala (skrecil kostek czy stluk nie wiem w dh) potem jeszcze w dj wystartowal i chcial backflipa robic ;/ (on bardzo malo jezdzi tylko sie niczego nie boi) ale go nieposcilismy i nie zrobil :)
gg. 614166