Witam mam okazję przywieźć sobie ramkę jak w temacie. Co możecie o niej powiedzieć. Ile to ma skoku w ogóle 200 czy 220 bo różne opcje wyczytałem, nawet i 178 gdzie pisali, ale to chyba model prowler. I może wiecie jaka piasta tam wchodzi. Ciężko coś o niej znaleźć. Z góry dzięki za pomoc.
Skoku ma 203 mm o ile mi wiadomo. Miałem ją kilka lat i nie polecam. Rama dość długa Pracuje bardzo fajnie i geometria w porządku, troche cięzka i miałem z nią co chwile problemy było pare godzin jazdy a potem pare godzin w garażu przy zawieszeniu.
agressor
A co było przyczyną tych posiaduszek w garażu. Jak łożyska są wymieniane to co się może psuć. Nawet nowe tulejki podotaczać i będzie jak nowe:). No chyba, że ten typ tak ma:) i lubi luzy łapać. A piasta pamiętasz jaka tam wchodzi??
piasta 135x10. A jeśli chodziło o to co się działo w zawieszeniu to łożyska padały dość często i śruby mocujące to wszystko jedna za drugą a kombinowałem z wieloma. no i trzeba było ściągać korbe napinacz żeby się do tego dostać. A i najmniejszy blat jaki tam wchodzi to 42-44 t
nie tylko łożyska, strzelały śruby mocujące linki w zawieszeniu. kombinowałem ze wszystkimi śrubami jakie mogłem kupić. i co drugi wyjazd w góry kończył się niemiło.
Jeśli jesteś lekki i nie katujesz bardzo powinno wytrzymać ale ja sobie odpuściłem zabawe z tym chociaż rama mi bardzo odpowiadała.