[Krynica] Czy sa tam jakies trasy

Jaszczur
Kontakt:

[Krynica] Czy sa tam jakies trasy

Post autor: Jaszczur »

Witam.
Za tydzien wybieram sie na pare dni do krynicy z rowerem i chciałbym zapytac czy orientuje się ktoś na temat tamtejszych tras czy ewentualnego wyciągu (dobrze by bylo :) ) ? Wiem ze organizowany był tam kiedys jakis puchar dh ale to bylo dawno i nic na temat terazniejszych tras nie znalazlem.
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

Odświeżam ! Czy ktoś wie cokolwiek na ten temat? Jakiś fr czy hopki czy cokolwiek byle sie ruszyć na rower. Pozdro!
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Dobre pytanie. Masyw Jaworzyny jest niezłym miejscem do freerideu, ale długo tam nie byłem - a sam nie zastałem tam żadnych hopek (kilka sezonów temu).

Alternatywą jest Muszyna, która jest połączona "lasem" z Wierchomlą (20min z Krynicy).
www.feel-free.pl
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

To ja was "poratuje", jak bylem w tamtym tygodniu na wiercho spotkalem gosci z Waw-y ktorzy wlasnie przyjechali z krynicy, poniewaz stwierdzili, ze nie da sie jezdzic.. stara trasa ktora byla zawalona drzewami i podobno lipa na calego :(
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

no ale zaraz obok macie wierchomle i rytro no i szczawnica tez niezbyt daleko. A na jaworzynie kupa.
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

O to chodzi ze chcialem z bucika na jakies hopki na wiercho już byłem heja.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
ODPOWIEDZ