Problem ze Sztyca 3,0 do Kona i Reduktor
Problem ze Sztyca 3,0 do Kona i Reduktor
Panowie mam pytanko a nawet dwa.
1. Jaka jest dostępność sztyc o grubości 3 cm (czyli typowe do kony) w sklepach rowerowych.
2. Czy znacie jakieś dobre patenty na reduktory? Jak je zrobić i z czego? Za 2 dni wyjeżdżam, dziś przyjechała do mnie ramka Kony (bez sztycy, chociaż miała być)i nie wiem totalnie co z tym fantem zrobić. Pozdrawiam i dzieki z góry.
1. Jaka jest dostępność sztyc o grubości 3 cm (czyli typowe do kony) w sklepach rowerowych.
2. Czy znacie jakieś dobre patenty na reduktory? Jak je zrobić i z czego? Za 2 dni wyjeżdżam, dziś przyjechała do mnie ramka Kony (bez sztycy, chociaż miała być)i nie wiem totalnie co z tym fantem zrobić. Pozdrawiam i dzieki z góry.
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
Na szczęście dziś rano z pomocą przyszedł Wrocławski Biker który znalazł srebrnego Kalloya 3,0 ... W sumie powinien wytrzymać aż do czasu przysłania oryginalnej sztycy przez Konę. Dzięki wielkie wszystkim wypowiadającym się, patent z puchą pewnie się nie raz jeszcze przyda w przyszłości, Pozdrower i temat myślę że do zamknięcia.
P.M Dzieki jeszcze raz chłopie..życie mi uratowałeś .
P.M Dzieki jeszcze raz chłopie..życie mi uratowałeś .
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!