Lublin Off The Track-- ZAMKNIĘTY--
-
- Kontakt:
W sumie tak naprawę dla wielu będzie już po sezonie jak otworzą ten park. 3 lata budowy (jeszcze czeka skatepark do zbudowania) i nie dało sie tego załatwić wcześniej? Przecież wszyscy wiedzieli,że to bedzie potrzebne od samego początku...Jak człowiek patrzy jak to się wszystko u nas tragicznie rozwija to aż żal dupsko ściska. Kolejnego takiego parku narazie nie ma,a przy takim tempie prac to za 20 lat będzie ich o 5-7 więcej (wersja chyba bardzo optymistyczna) i to w prawie 40mln kraju. Chwilowo to tam tych 3mln zł jakoś nie widać i tych lat pracy. Kosztów tej inwestycji pojąć nie potrafię (chyba,że to suma także uwzgledniająca skatepark). Identycznie jest z Lawortą, wszystko trwa wieki. W tym tempie to może mój syn będzie miał jakiś wybór legalnej miejscówki,bo napewno nie ja.
PS: "Inauguracyjne zawody, nad którymi patronat wzięła federacja Freeride Mountain Bike zgromadziły kilkaset widzów." - ktoś chyba zdrowo przesadził z liczbą uczestników
PS: "Inauguracyjne zawody, nad którymi patronat wzięła federacja Freeride Mountain Bike zgromadziły kilkaset widzów." - ktoś chyba zdrowo przesadził z liczbą uczestników
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

Na torze mozna normalnie jeździć, riderzy z Lublina i okolic spędzają tam codziennie mase czasu. Bramę zamknęli bo buraki, dresy itp. wjeżdżały tam dmuchanymi BMW i kręcili sobie bączki i miały miejsce podobne akcje. Także każdy wali przez płot z rowerem i generalnie jest samowolka, nikt tego nie pilnuje. Furtki zapomnieli zrobić :/ 3mln zł poszło i furtki niema, ogólnie troche to śmieszne....