FILM STREET - NAGRYWAMY ?
OHO i sie zaczyna,jeden nie ma kola,drugi w pracy,trzeci to na miescie to nie bedzie jezdzil,czwarty to moze tylko w niedziele itd ale tak to jest jak sie ma zgrac 30 osob o konkretnej godzinie w konkretny dzien :(
a wogole to moze byc jeszcze akcja - zimno,deszcz,snieg itd bo pogoda juz moze psikusy robic :(
PS: tez mialem miec w ta sobote rozdanie dyplomow mgr ale mi przesuneli! :D
a wogole to moze byc jeszcze akcja - zimno,deszcz,snieg itd bo pogoda juz moze psikusy robic :(
PS: tez mialem miec w ta sobote rozdanie dyplomow mgr ale mi przesuneli! :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
DOBRA WYMYSLILEM :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
spotkamy sie wszyscy na kazorze w niedziele i ustalimy na spokojnie termin filmu,jego operatorow,sklad i montaz.
co wy na to??? uwmowimy wtedy konkretny dzien i kazdy bedzie wiedzial z wyprzedzeniem ze tego dnia i tego bedzie nagrywany film!
PS:co nie zmienia faktu ze mozemy sie umowic w sobote poprostu na ride po miescie :) (ci ktorzy moga)
czyli rozumiem ze Przemoo i erenes w niedziele sie zjawia!
spotkamy sie wszyscy na kazorze w niedziele i ustalimy na spokojnie termin filmu,jego operatorow,sklad i montaz.
co wy na to??? uwmowimy wtedy konkretny dzien i kazdy bedzie wiedzial z wyprzedzeniem ze tego dnia i tego bedzie nagrywany film!
PS:co nie zmienia faktu ze mozemy sie umowic w sobote poprostu na ride po miescie :) (ci ktorzy moga)
czyli rozumiem ze Przemoo i erenes w niedziele sie zjawia!
-
- Kontakt:
mozgiem jak mozgiem, jak by sie zebralo naprawde duzo osob moglibysmy nagrac naprawde swietny film!
ale widze ze przez forum trudno nam sie dogadac wiec najlepiej na zywca omowic,czyli np umawiamy sie (ci co ccha byc w filmie) przed zawodami pod kosciolem przy kazurze i obgadac wszsytko!
bo tak miedzy nami jezeli sa jakies polskie produkcje,to na ogol wystepuje w nich gora 4,5 osob :/ a MY mozemy nagrac film z 20 osobami!
jezeli kazdy pokaze co najmnije 3 opracowane dobrze triki to bedzie kozak film!
ale widze ze przez forum trudno nam sie dogadac wiec najlepiej na zywca omowic,czyli np umawiamy sie (ci co ccha byc w filmie) przed zawodami pod kosciolem przy kazurze i obgadac wszsytko!
bo tak miedzy nami jezeli sa jakies polskie produkcje,to na ogol wystepuje w nich gora 4,5 osob :/ a MY mozemy nagrac film z 20 osobami!
jezeli kazdy pokaze co najmnije 3 opracowane dobrze triki to bedzie kozak film!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Qrde dopiero co zobaczyłem ten topic i jush sie dopisuje :P JA baałdzo chętnie moge wpaść chociaż jak na razie to za dużo nie umiem ale chętnie bym, pomógł :] Moge np. robić foty bo ostatnio nawet całkjiem fajnie mi wychodziły (wyniki w moim albumie w podpisie :P) Ja myśle że w jeden dzień nie nakręcilibyśmy wszystkich potrzebnnych ujęć. Ja bym to rozłożył na kilka weekendów. Rozumiem że nie wszyscy by mogli. Ale można by to rożłożyć że np. w sobote siedzieć na jutrzenie ew. na skarpach, a w niedziele na dircie na gocławiu. Bo nawet jeżdżąc od rana do wieczora nie nakręcimy wszystkich fajowych miejscoowek. Proponuje sie rzeczywiście spotkać w np.w sobote żeby to omówić. Ogólnie sie powymieniać numerami gg i dokładniej to obgadać. Ogólnie można mówić ludziom których sie na mieście spotka że coś takiego robimy. Znaleźć kogoś kto by skoczył dropa na dolnej. Pomysł na serio zajefajny więc Ci co sie w niego angażuyją niech tu często wchodzą i tu w sumie mogą być wszelakie newsy :D
Peace
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Tak żeby dodać ogólnie coś do fylmu to moim zdaniem to powinno być nie tylko o streecie! powinno tam sie znaleźć wszystko co wawa ma do zaoferowania czyli: jutrzena, street, tory na broodniewskie, karowa, byćmoże nawet shore'a. Wtedy może rzeczywiście można by pełnometrażowy fylm zrobić. Jeśli yśmy mieli jakiś całkiem fajny sprzęt i ktoś by to mógł całkiem profes złożyć to można by sie nawet pokusić o wysłąnie gdzieś takiego filma np. na taką wystawe filmów extremalnych czy jak to sie tam zwie :D TAkże mam nadzieje że to jakoś fajnie wyjdzie. Jak będzie jakaś ustawka to nei zapomnijscie o mnie.
Jakby sie ktośchciał odezwać to moje gg: 2300513
Jakby sie ktośchciał odezwać to moje gg: 2300513
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
-
- Kontakt:
ja pewnie z FALENICY pojade do centrum, a potem mozna pod zygmunta i do metra :)
no to ustawka zygmunt, godzina 10 wstepnie??
a 11 na kazzorach przy kosciele Ci co zainteresowani filmem!! rozsylac link do topica po ludziach i ktos kto na bank przy tym zygmuncie bedzie niech zalozy topica i link tu wkleii.
ave
no to ustawka zygmunt, godzina 10 wstepnie??
a 11 na kazzorach przy kosciele Ci co zainteresowani filmem!! rozsylac link do topica po ludziach i ktos kto na bank przy tym zygmuncie bedzie niech zalozy topica i link tu wkleii.
ave
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt