Pytanie o sklepy rowerowe Warka/ Kozienice

XBizkit
Kontakt:

Pytanie o sklepy rowerowe Warka/ Kozienice

Post autor: XBizkit »

A więc za jakieś 2 godzinki wypadam z Wrocka i jadę na upragniony urlop w okolice Kozienic i Warki.. Jadę oczywiście z Bikiem. I tu właśnie mam dylemat. Bike jest ale nie mam ani 1 hampla (wczoraj składany). Wiem że na forum było kilka osób przynajmniej z Kozienic. Chłopy macie u siebie jakiś w miarę dobry sklep rowerowy, jeśli tak dajcie mi proszę jakiś namiar. (nr telefonu mile widziany także)
A drugie pytanko, widziałem ostatniego roku kilka riderów z bb5 Avida w Kozienicach. Gdzie/czy mogę je dorwać u Was? To samo pytanie dla Wareckich zjadaczy korzeni. Pozdrower no i do zobaczenia...
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
alzajac
Kontakt:

Post autor: alzajac »

Jeśli jedziesz przez Radom lub masz możliwość podjechania (nie jest daleko) to tutaj już na pewno parę takowych sklepów się znajdzie w tym jeden niby wysyłkowy ale można odebrać wszystko na miejscu a zamówić przez telefon lub e-mail (świetny kontakt i miła obsługa) drugi na miejscu jako salon a prowadzi go fajna ekipa jeżdżąca dh/fr (doradzą, pomogą, a wszystko w świetnej atmosferze) także jakby co to pisz na PW dam namiary :)
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

Gdzie będziesz mistrzu? Zawijaj do nas do Głowaczowa 20km od Warki i 18km od Kozienic. Hamulce to nie problem pogadam z bratem może będzie miała jakiś na sprzedaż więc spoko. Szkoda że wcześniej nie napisałeś to bym więcej ludzi ogarnoł. Na PW wyślę ci mój numer tel.
XBizkit
Kontakt:

Post autor: XBizkit »

Witam ponownie. Puki co hampla już kupiłem w Kozienicach (niedaleko ośrodka sportowego na ul. Sportowej bodajże) fajny sklepik tak btw. Dzięki za zapro:) Możliwe całkiem że wpadnę . tel sobie zapisałem. JA urzęduje w mieścinie zwanej Przewozem Tarnowskim niedaleko magnuszewa. Niestety narazie muszę zadowolić się jazdą na drugim bikeu (raczej nie do DH:P) a z moim gratem muszę się udać do Wwa oddać tylnie koło na serwis i napęd trochę zmodernizować bo ten po 1 dniu padł ... Niestety support kupiony w jednym z Wrocławskich (ponoć renomowanym) sklepie okazał się kupą g*wna (prawdopodobnie usterka fabryczna ale cóz) mam jazdę z bani na tydzień. Pozdrower i mam nadzieję do zobaczenia...

BTW. Sklep na Sportowej w Kozienicach potrzebowałby lepszej reklamy w necie(praktycznie go nie ma tam) zaś ten na warszawskiej to poza miłym gościem z obsługi to cóż.... przemilczmy^^
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

XBizkit pisze:JA urzęduje w mieścinie zwanej Przewozem Tarnowskim niedaleko magnuszewa.
Trochę nie w mojej okolicy i pierwszy raz słyszę o takiej miejscowości. Sprawdziłem na Zumi.pl i ma 22km więc może z kolegą się przejadę w tamte strony ;)
XBizkit pisze:BTW. Sklep na Sportowej w Kozienicach potrzebowałby lepszej reklamy w necie(praktycznie go nie ma tam) zaś ten na warszawskiej to poza miłym gościem z obsługi to cóż.... przemilczmy^^
Bez komentarza ;) mylą się im tam często nazwy części i trzeba to samemu sprawdzić ;)
tomek059
Kontakt:

Post autor: tomek059 »

XBizkit trzeba było słuchać mojego brata, w tej cenie miał byś magi i wiele innych. Nawet gucio by się znalazł. U mnie w warsztacie zawsze znajdzie się co potrzeba. Zapraszamy do nas. Nie ma może nic nadzwyczajnego ale jest gdzie pojeździć w lesie, pare hopek, drop też się znajdzie. Mamy dobry kontak z chłopakami jeżdżącymi xc więc można jeździć jak kto ma ochotę.
ODPOWIEDZ