[Myślenice] - Chełm [Temat Ogólny]
Panowie, trasa na zawody JOY RIDE DAY bedzie w tym tygodniu wytyczana, dogadywana z wszelkimi wladzami, pozwolenie bedzie i jak tylko bedzie zielone swiatlo razem z ekipa zaczynamy budowac trase ktora bedzie calkowicie na legalu, dla wszystkich. Chcemy zaczac ja robic juz teraz mimo ze zostal miesiac zebyscie mogli sie juz wczesniej rozjezdzic. Bede informowal kiedy sie wybieramy pokopac.
Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
war23, to powodzenia - mam tylko nadzieje ze w takim razie nie bedziemy sobie wchodzic w droge. osobiscie uwazam ze lepiej byloby sie np spotkac i jakos ugadac, tym bardziej ze przebieg calej linii mamy juz ustalony i rozkminiony - w tej chwili tylko na zgode od nadlesnictwa czekam. gdybyscie jednak uznali ze moze warto sie skontaktowac, to jestem otwarty.
takich cudów to Myślony jeszcze nie widziały , tam nic nie jest oczywiste (legalne) choć niejeden próbował.war23 pisze:Panowie, trasa na zawody JOY RIDE DAY bedzie w tym tygodniu wytyczana, dogadywana z wszelkimi wladzami, pozwolenie bedzie i jak tylko bedzie zielone swiatlo razem z ekipa zaczynamy budowac trase ktora bedzie calkowicie na legalu, dla wszystkich
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wrzucam tutaj zdjecia z budowy nowej trasy DH ktora robimy na Chelmie. na wstepie zaznaczam, ze nie jest to trasa zrobiona pod konkretne zawody, tylko caloroczna, ogolnie dostepna. w najblizyszm czasie odbeda sie na niej: Puchar Góry Chelm, Joy Ride Open Series oraz Diverse Downhill Contest. trasa jest obecnie ukonczona w mniej wiecej 85%.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pixo, sprawa z zakazem wjazdu jest ciagle w toku. na razie mamy jeszcze nadal przepychanki z nadlesnictwem odnosnie umowy o trase - jak tylko zamkniety zostanie ten temat, to zajmiemy sie znakiem, bo wszyskim (i lokalnym i przyjezdnym) utrudnia zycie.pixo pisze:Siema, a jak z parkingiem pod wyciągiem? Cały czas wjazd na własną odpowiedzialność?
ravfr - tak, jestesmy pewni, tym bardziej ze cala trasa powstala ze srodkow urzedu miasta myslenice, wiec jakakolwiek proba ich dewastacji pociagnelaby za soba niemile konsekwencje, a nikt teraz nie chce miec kolejnej wojny. jak na razie udalo sie wypracowac kompromis w tej sprawie i staramy sie go utrzymac.
-
- Kontakt: