Mam prośbe, jeśli ktoś ogląda to może mógłby tutaj zrobić małą relacje? mój net nie pozwala i na oglądanie takich transmisji, a pisząc swoją pracę licencjacką chętnie między czasie poczytam o tym co się dzieje tam w Val di Sole
aa i Minnar obronił swoją przwagę przed Athertonem w generalce. Mogłby ktoś przedstawić jak będzie wyglądała generalka po dzisiejszych zawodach? I ile dokładnie punktów dostaje się za czołowe miejsca? ciekawi mnie jak ta sytuacja wygląda na finiszu sezonu i jakie szanse ma Gee na dogonienie Grega...
Szkoda że Gwin wywalił a Peat zahaczył o drzewo bo mogło być ciekawie Blenki coś słabo pojechał. Gratulacje dla Marca bo ostatnio na podium był chyba w 2007 i młodego Stevea Smitha. Gee 1 w generalce z przewagą 7 pkt. po nim Minnar równe 1000 dalej Blenki ale to już niecałe 700.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
szymon102 w Vigo w 2007 - Wygrał tylko, ze warunki w trakcie zjazdu sie zmieniły dla reszty czołowki ( on mial glebe w quali i startował wczesniej) bo sie ulewa zaczęła wiec wydawało sie, ze raczej do czołowki wtedy jeszcze troche mu brakuje.
Beaumont mnie zaskoczyl ogromnie! Ale ciesze sie, bo chlopak jezdzi i pokazuje sie na PŚ, coraz lepiej mu to wychodzi, nareszcie zaowocowalo az tak dobrym przejazdem:)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!