AMOR DO DUAL/DIRT/FR pod Vbreak ?
AMOR DO DUAL/DIRT/FR pod Vbreak ?
Tak, jak w tytule ... jaki proponujecie amortyzator z piwotami do ostrzejszej jazdy... hopki, dropy, nieco streetu... Na pewno wiecie o co chodzi :)
W każdym razie sprawa jest następująca... Kasę na amor będę miał, ale nie tyle, żeby kupić jeszcze hamulce tarczowe... :)
W każdym razie sprawa jest następująca... Kasę na amor będę miał, ale nie tyle, żeby kupić jeszcze hamulce tarczowe... :)
. : MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ : .
Wy to wogole macie ladnie najebane wogole kurwa gosciu kup sobie odrazu motor ..******* *** ci po JR 170mm !! na forum sa sami specjalisci Cos siedza i pisza pisza pisza pisza i gowno wiedza a i do tego jeszcze czytaj czytaj czytaj i Wyglaszaj Wyglaszaja Wyglaszaj swoje madrosci zyciowe .. !! PIERDOLNIETY ..
Ride or Die
-
- moderator
- Kontakt:
woitas:
z kad wiesz jak on jezdzi?? czemu piszesz ze kurwa mu jr nie potrzeba??
tak sie sklada ze najprawdopodobniej bede mial Nicolai'a Lamdbe z Shiverem dc 2005 i na zajebistym osprzecie...i co mi tez napiszesz "po *** ci to"?? moze razem pojezdzimy i wtedy zobaczysz po co mi to
poki nie wiesz jak ktos jezdzi to sie nie wymadrzaj
a nawet jak jezdzi hujowo to nie zabronisz mu ****** juniora kupowac
wiec przymknij sie
z kad wiesz jak on jezdzi?? czemu piszesz ze kurwa mu jr nie potrzeba??
tak sie sklada ze najprawdopodobniej bede mial Nicolai'a Lamdbe z Shiverem dc 2005 i na zajebistym osprzecie...i co mi tez napiszesz "po *** ci to"?? moze razem pojezdzimy i wtedy zobaczysz po co mi to
poki nie wiesz jak ktos jezdzi to sie nie wymadrzaj
a nawet jak jezdzi hujowo to nie zabronisz mu ****** juniora kupowac
wiec przymknij sie
Chłopaki uspoqjcie sie. A co do pytanka to weź okre ślij sie w przedziale cenowym. Ale faktycznie bez przedniego hampla dasz przez chwile rade. Także raczej bym rozważał za jak najlepszym amorem zamiast tym z pivotami. Fakt że przedni sie przydaje ale ja znowu zacząłem jeździć bez bo mam v'ki a przednie qłko sie przestało do tego nadawać a kase wole wydać na co innego :) Także kombinuj men.
Peace
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
woitas kur.wa stul pysk dziw.ko.... po chu.j mu junior 170 ?? a widzisz ze tam jest ku.rwa freeride napisane?? Ku.rwa sam czasem pomysl... a po chu.j tobie buster z przodu w mega rowerzez drag star ?? na chu.j Ci to ??
quake - no wlasnie chodzimi o 2002 , kumpel ma i katuje dosc mocno tego amora - wyjazdy w gory ( austria ) skok z uskoku na dolnej.. i jak sie pewnie wojtas nie spodziewa - DIRT!! lata caly goclaw ( kto wie jak goclaw wyglada ten rozumie )
quake - no wlasnie chodzimi o 2002 , kumpel ma i katuje dosc mocno tego amora - wyjazdy w gory ( austria ) skok z uskoku na dolnej.. i jak sie pewnie wojtas nie spodziewa - DIRT!! lata caly goclaw ( kto wie jak goclaw wyglada ten rozumie )
www.hcfr.pl !!
-
- moderator
- Kontakt:
woitas po prostu jest kolejnym zazdrosnym *****...
albo bierz starego Juniora(jak koniecznie piwoty musza byc) albo ktoregos z nowych 2 polkowych marcokow
a jesli masz malo kasy to jakies starsze z1, z2 ,z3, drop off'y - to sie da wyrwac ok 1000zl.
a jak masz bardzo malo kasy to pozostaje tylko Delta, Duro, Hi-5 itp.
albo bierz starego Juniora(jak koniecznie piwoty musza byc) albo ktoregos z nowych 2 polkowych marcokow
a jesli masz malo kasy to jakies starsze z1, z2 ,z3, drop off'y - to sie da wyrwac ok 1000zl.
a jak masz bardzo malo kasy to pozostaje tylko Delta, Duro, Hi-5 itp.