Poszukuję pilnie górną część wahacza do Big hita. Jest to dokładnie Big Hit FSR z roku 2005. Wiadomo, że mogą pasować trochę nowsze / starsze (od Expertów np.). Udało mi się zlokalizować jednego gościa, u którego leży to w garażu i tyle z tego pożytku, ale jest on strasznie niekumaty i ciężki w rozmowie. Robiłem co się da i nic. Jeśli chodzi o ewentualną naprawę tego co mam to nie pytajcie - też zrobione wszystko co się dało.
Jest to wahacz na koła 24 cale. Kiedyś było coś takiego na
http://www.mountainbikecomponents.co.uk/
że do takich Big Hitów sprzedawali wahacz na który można było założyć koło 26 cali. Coś takiego również chętnie kupię. Chce po miesiącu w końcu pojeździć.
Może ktoś z was coś wie? Kogoś zna? Może macie gdzieś dostęp do czegoś takiego ?
Jak mi pomożecie to nie wiem, flachę chyba jakąś wyślę.
[Big Hit] Górna część wahacza
-
- Kontakt:
-kola- niekumaty to do mnie jest? Może się zastanów, czy gdzieś pisałem o chęci sprzedaży tego elementu? I nie leży w garażu, tylko poszło, a nawet pojechało do spawania. Chciałem Ci sprzedać przedni trójkąt z tym elementem, ale odmówiłeś, tak?
Nie będę poświęcał ramy dla kogoś, skoro ja też może będę miał z niej pożytek. Pozdr
Nie będę poświęcał ramy dla kogoś, skoro ja też może będę miał z niej pożytek. Pozdr
-kola- musze Cie zmartwic,BETD nie robi tych elementow od dluzszego czasu,2lata czy cus?
sprowadzilem dwie ramy z tym patentem i moge CI powiedziec ze jest straszne branie na to-jeden z Kupujacych dostal propozycje sprzedazy tego wachacza za 600zł+zwykly wachacz.
sprowadzilem dwie ramy z tym patentem i moge CI powiedziec ze jest straszne branie na to-jeden z Kupujacych dostal propozycje sprzedazy tego wachacza za 600zł+zwykly wachacz.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Tak ja byłem tym włascicielem big hita z BETD ktoremu piotrex załatwił ten wahacz. I na pinkbike jakiś koleś do mnie napisał czy mu nie sprzedam go za stów. Bo pisał ze strasznie ciężko dostać wahacz BETD, ponieważ jak ktoś go już ma to jak coś to z cala ramę sprzedaje. -kola- szukaj na zagranicznych portalach ale będzie ciężko
http://gardorr.pinkbike.com/