Kręcąc pokrętłami regulacji kompresji zarówno szybkiej i wolnej nawet na skrajne wartości jakoś nie potrafię zauważyć różnicy w pracy amortyzatora na parkingu. Możliwe, żeby te regulacje nie działała w ogóle ?
Fallout bardzo mozliwe. Rozbierz amora i sprawdz czy do tłumika wszystko przymocowane jest jak powinno Chwile to zajmie, a bedziesz spokojniejszy jak bedziesz wiedziec czy to urojenia czy awaria.
Jeżeli floodgate nie działa poprawnie to znaczy że jest za mało oleju, w takim wypadku regulacja wolnej i szybkiej kompresji też nie będzie działała poprawnie.
Jak masz jakiś przeciek przy pokrętle regulacji szybkiej i wolnej kompresji to odeślij amortyzator do serwisu.
A nie wiem ktoś może jak wygląda sprawa serwisu tłumika motion control w rs'a ponieważ zawsze po serwisie regulacja kompresji działa max 2dni później ją szlag bierze do następnego serwisu ? W czym popełniam błąd bo próbowałem zalewać na różne sposoby ale efekt zawsze ten sam.
Spaced Tak owszem, czytałem i owszem, mój był suchy i dlatego uszczeli przesmarowałem judy butterem i wlałem olej smarujący (ten w dolnych lagach). Ale czy ta przypadłość też może dotyczyć oleju w tłumiku ???