Bo chyba zbroja na cialo bedzie sie zaraz lepila, juz nie mowie o cudownych zapaszkach po polowie dnia

//poprawilem literowki
- nie wchłaniający ale szybko odprowadzający potspz pisze:ze to taki cud wchlaniajacy pot jednoczesnie nieuwierajacy, bezszwowy, przewiewny i zatrzymujacy zapachy.
na szczęście ktoś mądry wpadł jakiś czas temu na pomysł wykorzystania w bieliźnie jonów srebra - w medycynie się sprawdziły ze względu na działanie antybakteryjne, więc i z neutralizowaniem smrodku też sobie radzą nieźle :Psnizy pisze:zatrzymująca zapachy... jeszcze większa bzdura, najlepsze bluzy termoaktywne mają budowę włókna kanalikową - co właśnie sprzyja nieprzyjemnym zapachom
niestety ale po góra 3-5 praniu (czyli w praktyce po intensywnym m-cu) można Sobie tą wspaniałą technologie wrzucić do kosza - było jakieś 3-4 lata temu masę postów na forach turystycznych - ostatecznie od dłuższego czasu jest to uważane za "tani chwyt marketingowy"miki_ck pisze:na szczęście ktoś mądry wpadł jakiś czas temu na pomysł wykorzystania w bieliźnie jonów srebra
powinno być:snizy pisze:ideałem byłby polartec 100 dry lub meryl - niestety w użytkowaniu pod dopasowaną zbroją/polarem po kilku użyciach przypominały by szmatę do wycierania podłogi po 2 latach sprzątania biurowca
mlynooo pisze:zykła koszulke
Spaced ja mam trochę luźniej bo popylam w dobrze wentylowanym buzerze który jest "chłodniejszy" niż zbroja (przynajmniej niż 661 z którymi miałem do czynienia)mlynooo pisze:4. Jakies proady praktyków? ;]
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości