Wilkowice FreeRide Team vol. 4

kubabiker
Kontakt:

Wilkowice FreeRide Team vol. 4

Post autor: kubabiker »

Zapraszam do ogladniecia naszej nowej produkcji... Jezdzimy w Wisle, Wilkowicach i Anglii:) Film trwa okolo 18 minut i na moj gust calkiem przyjemnie sie go oglada:) Wasze opinie mile widziane. Zycze milego ogladania i pozdrawaim.

http://www.pinkbike.com/video/152930/
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

Fajny vid, montaż jak dla mnie super. Czyżby VoD??
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

montaż fajny

ujęcia i kadry również - dodam ze bardzo orginalne podeszliście do tej sprawy - duży PLUS

jedyny minus... to ta rozpierducha na noclegu - zachowujecie się trochę jak dzieci które się wyrwały spod cycka mamy i pierwszy raz spróbowały piwa i szaleją.. żenujące to jest :(
kubabiker
Kontakt:

snizy nie martw sie, ujecia zrobione do filmu, po wszystkim ladnie posprzatalismy i nie bylo ani sladu:) Ciesze sie ze wam sie podoba, mamy juz pomysly na kolejna czesc:) wiecej lotow bedzie w nastepnej czesci. pozdro
swiechu56
Kontakt:

Post autor: swiechu56 »

Mega montaż :D Sam chciałbym tak ładnie swoje filmy składać. Niestety jazda już nie taka ładna ale filmik i tak robi wrażenie ;)
Więcej takich produkcji!
http://swiechu.pinkbike.com/
mateusz54
Kontakt:

Post autor: mateusz54 »

super montaz
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

snizy pisze:jedyny minus... to ta rozpierducha na noclegu - zachowujecie się trochę jak dzieci które się wyrwały spod cycka mamy i pierwszy raz spróbowały piwa i szaleją.. żenujące to jest
snizy hehehe chyba nie widziałeś rozpierduchy ziomek ?;)

Fajnie zmontowane,dobre bity no i macie ładne kobity w Wilko co ekipa od łopaty i grabi doceniała każdego dnia na miejscu..

swiechu56 nie każdy musi śmigać jak Stefan bo liczy się zabawa i relaks...co ekipa udowadniała każdego dnia w Wiśle ;)

:mrgreen:
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
snizy
Kontakt:

Schodek pisze:snizy hehehe chyba nie widziałeś rozpierduchy ziomek ?Wink
bawi Cię tarzanie w papierze toaletowym - luz, podrzucę Ci następnym razem kilka rolek do zabawy co by Ci nie zabrakło:)
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

snizy bawi mnie Twój moralizatorski,drętwy styl wypowiedzi ;) widać że chłopaki mają polewkę a Ty się puszysz...może już nie pamiętasz jak byłeś młody i co robiłeś..no chyba że nie rozrabiałeś nigdy..to wtedy rozumiem że Cię to boli ( zazdrościsz :) )
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
snizy
Kontakt:

Schodek pisze:może już nie pamiętasz jak byłeś młody i co robiłeś..no chyba że nie rozrabiałeś nigdy..to wtedy rozumiem że Cię to boli ( zazdrościsz Smile )
o kurde... przejrzałeś mnie... za młodu mieszkałem w Libijskiej wiosce gdzie nie było prądu, cały dzień siedziałem i gapiłem się w chmury a w sobotni wieczór czytałem przy świeczce stare zżółkłe gazety zostawione przez Niemców w '42 - teraz zazdroszczę młodym!

:D :D :D
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

No film naprawdę super. Może to dziwne ale znałem wszystkie piosenki z wyjątkiem dwóch przez co może mi się tak świeżo nie oglądało :) Bardzo podobał mi się motyw podczas którego leci piosenka "młodym być" :D szkoda tylko, że wyszedł z tego sklepu na ih a nie tym swoim oczo* hardtailu :)
Tak na marginesie to nie zostawiajcie rowerów bez zapięcia koło marketów :D :!:
a Karolina całkiem całkiem :)

btw gdzie znajdę filmik (nie z helmetcama) tej części trasy w lesie? Chodzi mi o te typowo DH odcinki.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
avg
Kontakt:

Post autor: avg »

kubabiker wrzuć film na vimeo
kubabiker
Kontakt:

avg niestety sie nie zmiesci tam
XkrisX
Kontakt:

Post autor: XkrisX »

snizy czlowieku tak prosto zmostu ! jak to sie u mnie na "wsi" gado ale ty qrwa gupi jestes Yeb z dzidy i po klopocie wyluzuj troszke!
papier nie szkodzi /zabawa bawi/ snizy smrodzi /schodek zabawi /kris dobrze skreci /Jasiek zameci /wszyscy i tak beda PRZEKLECI! pozdro 50% wolt bo troche sie boje!
a film elegancki Karolina pozrdo...sorry za nie podwiezienie ostatnio ale chlopaCy mi zabronili
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Pan żul najlepszy :wink:
Czym było kręcone ?
ODPOWIEDZ