Witam
Miałem niemiła przygode z tym panem, otoz wystawilem ogloszenie o sprzedazy intense m3 na dh-zone, tego samego dnia zglosilo sie kilku chetnych, powysylalem zdjecia ramy itp. nastepnego dnia rano dzwoni do mnie wyzej wymieniony czlowiek ze jest zainteresowany zakupem, uzgodnilismy cene (3 tys zl) i w ciagu 10min wystawilem aukcje na allegro na 3tys i pan z Bydgoszczy zalicytowal. Zapewnial ze pieniadze wplaci tego samego dnia wieczorem, jednak o godzinie 23 otrzymalem maila ze jednak nie jest w stanie kupic ode mnie tej ramy bo gosc ktoremu sprzedal swoja glorke zauwazyl na niej pekniecia i domaga sie zwrotu pieniedzy (a co mnie to obchodzi?).
Ostrzegam przed interesami z tym czlowiekiem bo jest to czlowiek nie zdecydowany i oszust, stracilem przez niego sporo pieniedzy.
z tego co wiem konto na allegor Lady-K jest kontem jego dziewczyny ale on z niego korzysta.
Moze ktos z Bydgoszczy zna tego pana?
Lady-K - walkarz z Bydgoszczy
-
- Kontakt:
Lady-K - walkarz z Bydgoszczy
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
adrian4477 po to zeby przestrzec przed tym gosciem, przed peknieta glorka ktora niedlugo pewnie wyjdzie na allegro i znow ktos kupi. moze gosc zechce kupic rame od kogos innego? zeby potencjalny sprzedajacy dobrze sie zastanowil zanim poswieci swoj czas i nerwy na wystawianie aukcji dla tego pana.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
pico931 a co Cie interesuje jego portfel?skup sie na swoim!
LisuKrakow tzw sytuacja losowa,zdarza sie,nie ma co sie denerwowac bo takie sytuacje czasem sie zdarzaja.szczegolnie ze sam piszesz ze miales paru chetnych na m3.
tym niemniej w zwiazku z niewielka wartoscia merytoryczna i zachowaniem autora tematu zostaje on zamkniety.
LisuKrakow tzw sytuacja losowa,zdarza sie,nie ma co sie denerwowac bo takie sytuacje czasem sie zdarzaja.szczegolnie ze sam piszesz ze miales paru chetnych na m3.
tym niemniej w zwiazku z niewielka wartoscia merytoryczna i zachowaniem autora tematu zostaje on zamkniety.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu