Jakie elixiry
-
- Kontakt:
Jakie elixiry
Mam pytanie, jakie hamulce polecacie na przód?
W tej chwili mam juicy 3 ale zapchały mi się tłoczki czy coś takiego i klamka nie chce odbijać tak, jak powinna. Zastanawiam się więc nad kupnem elixira w zamian. Czy lepiej kupic elixiry 5 czy r? Moze cos innej firmy w podobnej cenie. Wiecie moze, czy elixirom tez grozi takie nie odbijanie klamki?
Pozdrawiam.
W tej chwili mam juicy 3 ale zapchały mi się tłoczki czy coś takiego i klamka nie chce odbijać tak, jak powinna. Zastanawiam się więc nad kupnem elixira w zamian. Czy lepiej kupic elixiry 5 czy r? Moze cos innej firmy w podobnej cenie. Wiecie moze, czy elixirom tez grozi takie nie odbijanie klamki?
Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
Przy elixirach najlepiej wypadają cr, ponieważ mają największą ilość regulacji. Jeśli jednak zastanawiasz się tylko nad "5" i "r", to z tych dwóch "r". Sam posiadam i chwalę sobie ten hamulec. Regulacja "r" pozwala na przybliżenie lub oddalenie klamki względem kierownicy. Siła jest taka sama w obu modelach i troszkę słabsza niż w Code. Do tego waga na ich plus. Bierz Elixira R.
gg: 5838449
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MacGyver 135$ za 1. addyi ten niżej 250$ za hebel. 2x tyle za klamke dopłacać? Sram jednak jest znany z tego, ze wpadki z roku na rok ze sprzetu usuwa, a cena jak za formule troche odstrasza 
oliano_italiano tam nie ma tego wyskakujacego czegos jak w formulach po prostu? Ze zamiast rozwalic klamke wyskakuje ci i nie łamiesz sobie nic?

oliano_italiano tam nie ma tego wyskakujacego czegos jak w formulach po prostu? Ze zamiast rozwalic klamke wyskakuje ci i nie łamiesz sobie nic?
-
- Kontakt:
Spaced nie miałem do czynienia z formulami, więc nie chcę nic mówić. Najprawdopodobniej jest tak, jak Ty piszesz, tzn. zamiast złamać wyskakuje (tak jakby) z tłoczka. W najbliższym czasie oddaje klamkę do serwisu i wtedy dokładnie się dowiem, co się stało. Podzielę się tutaj spostrzeżeniami 

gg: 5838449