[Szklarska Poręba] lech bike - wypad na szrenice(14.08.2010)

KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

I jak wypad na szrenicę? Doszedł do skutku? W sobotę od rana nie było zbyt obiecująco .. ja po dojściu do siebie po zawodach jeździłem dopiero od 14 po trasie Nokii.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
dawid1991
Kontakt:

Post autor: dawid1991 »

KaKTuSSS ekipa troche sie wykruszyla no ale poszlismy :D z gory do schroniska fajny taki single track , kladki + schodki kamolcowe tuz przy schronisku , pozniej ponizej schroniska troche podmylo wiec bylo bloto troche rzeczki a pozniej juz w miare sucho :) fajnie bylo i w przyszlym roku tez trzeba wybrac sie :D
dragon44
Kontakt:

Post autor: dragon44 »

Festiwal zaliczam do mega udanych, wypad na Szrenicę również, ten niebieski szlak od schroniska do Szklarskiej jest bardzo przyjemny, szczególnie jak płynie nim strumyk. Następnym razem trzeba wziąć więcej dętek... hehe, kto był ten wie
Głosuje, że najlepszą akcją festiwalu był Młody z dętką na Szrenicy!

P.S. ma ktoś zdjęcia z wypadu albo kontakt do Alicji?
P.S.2 ma ktoś jakieś zdjęcia z trasy dh z zawodów?
gg: 701107
dawid1991
Kontakt:

Post autor: dawid1991 »

dragon44 napisalem do Alicji :) wysle pewnie niedlugo foty:) oj faktycznie ... Lenki to zaszalal ... jak mozna urwac wentyl w maxxisie dh przy zakladaniu ? :P

rowniez uwazam ze festiwal byl udany :) ale najwiekszym minusem byla psiarnia ....
fuell
Kontakt:

Post autor: fuell »

Mnie festiwal również sie podobał! Ale wypad na szrenicę... jak dla mnie masakra :shock: tzn. ludzie, atmosfera spoko. Ale najbardziej zirytowała mnie moja kondycja... Przepraszam wszystkich, że musieliście na mnie czekać... Za rok obiecuję, będę miała lepsiejszą kondycję i nie będę tyle marudziła :o Albo, poprostru nie wybiorę się, bo po co Pan Kaczor ma prowadzić 2 rowery... :roll:

pozdro dla całej ekipy, podziwiam Was, że tak ładnie zapierdzielaliście :mrgreen:
http://fuell.pinkbike.com/
gg. 5811073
Lenki
Kontakt:

Post autor: Lenki »

dawid1991 pisze:jak mozna urwac wentyl w maxxisie dh przy zakladaniu ? :P
Widocznie ja tak tylko potrafie xD Ja glosuje ze najlepszym trunkiem festiwalu byla nalewka gozdzikowa by Utasz :D
[K] poison curare 45cm, bullit (<2005)
gg:6570860
ODPOWIEDZ