SS Na Pionowch ? Jak....
SS Na Pionowch ? Jak....
Standartowa regułka: Uzyłem searcha,ale poza poszczególnymi wypowiedziami w wiekszych topicach nie było zadnych cennych informacji...
Pytanie: Jak zrobic Singla na pionowych hakach do ***** pana ?! Od razu mówie ze uzycie przerzutki jako prowadnicy łancucha odpada.
Zakonczenie: Prosze serdecznie o konkret odpowiedzi, bez zbednego pierdolenia.
Pozdrowienia: Pozdrawiam
Pytanie: Jak zrobic Singla na pionowych hakach do ***** pana ?! Od razu mówie ze uzycie przerzutki jako prowadnicy łancucha odpada.
Zakonczenie: Prosze serdecznie o konkret odpowiedzi, bez zbednego pierdolenia.
Pozdrowienia: Pozdrawiam
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php
Potrzebujesz napinacza do pionowych haków np. Da Bomba -
http://www.dabombbike.com/htm/product/d ... n-rl-1.htm
http://www.dabombbike.com/htm/product/d ... n-rl-1.htm
Keep ridin' hard son !
-
- Kontakt:
nie chcesz miec przezutki jako prowadnicy a to Ci odpowiada??
najlepiej robisz tak - z tylu dajesz podkladki dwie zebatki duze i jedna mala pomiedzy tymi dwoma, dobierasz dlugosc lancucha i jak masz napinacz to napinasz rolka... ja mam akurat inaczej bo pekl mi pancerz i mam krotka linke w przezutce z tylu taka 10 cm maks i ustalilem sobie bieg i jest gites.. ale czekam na nowa piaste bo grimeca zginela i robie singla na lancuchu od crossa:D
najlepiej robisz tak - z tylu dajesz podkladki dwie zebatki duze i jedna mala pomiedzy tymi dwoma, dobierasz dlugosc lancucha i jak masz napinacz to napinasz rolka... ja mam akurat inaczej bo pekl mi pancerz i mam krotka linke w przezutce z tylu taka 10 cm maks i ustalilem sobie bieg i jest gites.. ale czekam na nowa piaste bo grimeca zginela i robie singla na lancuchu od crossa:D
www.hcfr.pl !!