Stery Paco DH
Stery Paco DH
Witam, mam pytanie co do sterów Paco DH, jakie one mają miski ? bo chce je zamówić i właśnie nie wiem czy te miski będą odpowiadały do mojej ramy, NS Surge 2008, może ktoś mnie tu oświecić ?
z góry dzięki
z góry dzięki
stery założyłem, ładnę sa, i nawet jedną podkładke ze sterówki mogłem zdjąć, no ale jest mankament dość duży..
przejechałem się na rowerze, porobiłem jakies bunny hopy manuale i te sprawy, i nagle luz na sterach taki że sram żarem ;o skręciłem, znowu to samo, i nie wiem czemu tak. Co może być tego powodem ? moze źle je skręcam ?
przejechałem się na rowerze, porobiłem jakies bunny hopy manuale i te sprawy, i nagle luz na sterach taki że sram żarem ;o skręciłem, znowu to samo, i nie wiem czemu tak. Co może być tego powodem ? moze źle je skręcam ?
no z tą podkładką też po części prawda ;D
ale po tej redukcji czas jazdy bez luzów wydłużył się do około pół dnia ;OO
bieżnia jest wbita do końca.
to znaczy, pojeżdże tak przez pół dnia i czuje takie malutkie luzy, dokręciłem mocniej gwiazdke, mostek tez mocniej (mam uraz po tym jak kiedyś dorkecając gwiazdke, poprostu ją wyrwałem) no i nie ma luzów, ale potem sie znowu robią ...
ale po tej redukcji czas jazdy bez luzów wydłużył się do około pół dnia ;OO
bieżnia jest wbita do końca.
to znaczy, pojeżdże tak przez pół dnia i czuje takie malutkie luzy, dokręciłem mocniej gwiazdke, mostek tez mocniej (mam uraz po tym jak kiedyś dorkecając gwiazdke, poprostu ją wyrwałem) no i nie ma luzów, ale potem sie znowu robią ...
-
- Kontakt: