rama do dh
Ale pierodolicie
sign to fajna ramka, za małą kasę. sam mam i jest w pytke!
bierz śmiało, bo fajna, tylko damper trzeba mieć fajny. główka za stroma- tu chłopakom przyznaję rację, ale da sie z tym coś zrobić. ja mam koło 24" na tyle i damper 190mm a nie seryjne 210mm i główeczka się fajna zrobiła! osobiście polecam!

Mogę się wypowiedzieć bo przerobiłem wszystkie opcje krossa. Aktualnie doszedłem do optymalnej konfiguracji : 170 z przodu 180 z tyłu 24" z tyłu, adapter do zawiechy zmieniający przełożenie i kąt główki. Wszystko pięknie tylko suport wyszedł na 34. Słowem: szkłem dupy nie utrzesz. W tej opcji rama sie w miare prowadzi, pracuje calkiem ok jak na krosa to wyśmienicie ale to tyle, bo suport jest na tyle nisko że przy domknięciu zawiechy mam korby ustawione w poziomie w glebie(moze wyszło wiecej niż 180, nie wiem) + brak możliwości korbienia na żbyrach bo wadzi o wszystko.
Podsumowując na fullu masz większy fun większe bezpieczeństwo ale czasów lepszych na krosie nie zrobisz nigdy
Osobiście kupił bym go drugi raz.
Podsumowując na fullu masz większy fun większe bezpieczeństwo ale czasów lepszych na krosie nie zrobisz nigdy

michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
www.nocuje.net
Warto do signa wsadzić właśnie ten adapter przy damperze, mocno poprawia geometrię.
Z tego co wiem to miałem pierwszy taki adapter, potem casperosensei zrobił jego ulepszoną wersję no i jak widzę michalnz też ma takie coś.
niżej daję fotkę mojego signa (czerwony) oraz casperosensei'a (szary)
Z tego co wiem to miałem pierwszy taki adapter, potem casperosensei zrobił jego ulepszoną wersję no i jak widzę michalnz też ma takie coś.
niżej daję fotkę mojego signa (czerwony) oraz casperosensei'a (szary)
- Załączniki
-
- 1
- sign 009.jpg (188.55 KiB) Przejrzano 573 razy
-
- 2
- p4pb4929180.jpg (381.2 KiB) Przejrzano 573 razy