[Stożek - Wisłer] - nowe trasy
Gavron napisz proszę dokładnie na jakiej sekcji
na polanach wszystko jest widoczne...w lesie jak w lesie mazać farbami nie można,pomijając fakt że trasy są stare i szerokie więc widoczność na nich jest 100%
Napisz dokładnie z czym miałeś spotkanie..bo jeśli wypadłeś z trasy i w coś przypakowałeś to nikt nie ma na to wpływu..co rośnie kilka metrów z boku
Mikel ja wiem,ja wiem..wracaj szybko a do tego czasu podkopię coś na polanie dla tych co wracają do zdrowia

na polanach wszystko jest widoczne...w lesie jak w lesie mazać farbami nie można,pomijając fakt że trasy są stare i szerokie więc widoczność na nich jest 100%
Napisz dokładnie z czym miałeś spotkanie..bo jeśli wypadłeś z trasy i w coś przypakowałeś to nikt nie ma na to wpływu..co rośnie kilka metrów z boku
Mikel ja wiem,ja wiem..wracaj szybko a do tego czasu podkopię coś na polanie dla tych co wracają do zdrowia
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
...moim zdaniem dirt park w takim miejscu jest bez sensu,dirtowcy mają ( jeden hampel i nie potrzebują wyciągu ) utrzymanie w dobrej kondycji linii to spore wyzwanie biorąc pod uwagę jakość ziemi w górach(masa kamieni ) i obfite deszcze...no i dla kogo ?? bo z tego co widzę to nawet jak się sztywniaki pojawiają to mają 2 półki na froncie i wolą pociskać korzenie i bandy...
...pogadamy na spokojnie w niedziel ale słabo to widzę logistycznie,teraz jest masa roboty przy trasach a jak ich przybędzie więcej od wiosny to na dirty czasu braknie raczej..
..a jeśli już koniecznie dirty w górach to tylko takie wielkie pod fulle
...pogadamy na spokojnie w niedziel ale słabo to widzę logistycznie,teraz jest masa roboty przy trasach a jak ich przybędzie więcej od wiosny to na dirty czasu braknie raczej..
..a jeśli już koniecznie dirty w górach to tylko takie wielkie pod fulle

Piątek- nad ranem kropiło więc kurzu na trasie nie ma...
...telewizja kłamie to oczywista oczywistość...pamiętajcie że prognozy pogody dla Wisły opierają się na stacji meteo ulokowanej w centrum,czyli 300m niżej niż Stożek i jakiekolwiek prognozowanie na ich podstawie można sobie pominąć na relaksie
Słońce na szczycie a w dolinie mgła..często już tak było jak i odwrotnie
Pozdro i do zobaczenia na szczycie...
Nowe bandy i elementy na dolnej polanie
...telewizja kłamie to oczywista oczywistość...pamiętajcie że prognozy pogody dla Wisły opierają się na stacji meteo ulokowanej w centrum,czyli 300m niżej niż Stożek i jakiekolwiek prognozowanie na ich podstawie można sobie pominąć na relaksie

Słońce na szczycie a w dolinie mgła..często już tak było jak i odwrotnie

Pozdro i do zobaczenia na szczycie...
Nowe bandy i elementy na dolnej polanie
-
- Kontakt:
prosze bardzo jak cos to dzwon masz telefon na stronie głównej stozkagg24381542
mam pytanie odnośnie noclegów...
na stronie Stożka jest info
Cytat:
OFERTA WAKACYJNA DLA DOWNHILLOWCÓW - NOCLEG W POKOJU Z ŁAZIENKĄ, SNIADANIE, OBIADOKOLACJA, KARNET CAŁODZIENNY NA WYCIĄG : TYLKO ZA 89 zł !!!!!!!
proszę o opnie na ten temat,
samemu szukać kwatery, jedzenie itp.
a co do dirtu ja tylko dałem propozycje jak niema sensu to niema i proste nikt sie na to nie będzie wściekał
Schodek, Michaaaś
a tak zapytam, bo Łukasz B. się pytał, ja wiem że Ty już kiedyś wypowiadałeś się na ten temat, ale wiesz, no muszę, kurcze no...emm, ten
..... Eeeeeeee. a CzteryKros (4x) gdzieś w okolicy?
Jak to Łukasz powiedział, zawody DH, i 4x w jednym terminie, zwiększenie popularności w kraju tej zacnej dyscypliny etc. zawsze to jakiś pomysł, na pewno lepszy niż dirt :P Hyhy.
Piszę tutaj, bo temat warty przedyskutowania
:*

Piszę tutaj, bo temat warty przedyskutowania

Schodku na górze na sekcji "polanowej", traska maksymalnie po lewej stronie stojąc przodem do kierunku jazdy.
Tam wśród świeżo skoszonych traw były zakamuflowane kamyczki i korzonki dość, jak się zdaje, niebezpieczne. Przy dużych prędkościach nie zawsze się ogarnie wzrokiem, nawet jak się jedzie któryś raz (sam jechałem tamtędy 4 raz tego dnia). Dwa "surprisy" były na "garbie" i zaraz za nim, a trzeci przed mini bandą na którą zaliczyłem otb z pieca :/
wszystko odbyło się na trasie i nie zwiedzałem poboczy.
po prostu proponuję tam pomiziać czymś, żeby się kontuje jak moja nie powtarzały
pozdro
Tam wśród świeżo skoszonych traw były zakamuflowane kamyczki i korzonki dość, jak się zdaje, niebezpieczne. Przy dużych prędkościach nie zawsze się ogarnie wzrokiem, nawet jak się jedzie któryś raz (sam jechałem tamtędy 4 raz tego dnia). Dwa "surprisy" były na "garbie" i zaraz za nim, a trzeci przed mini bandą na którą zaliczyłem otb z pieca :/
wszystko odbyło się na trasie i nie zwiedzałem poboczy.
po prostu proponuję tam pomiziać czymś, żeby się kontuje jak moja nie powtarzały

pozdro
Gavron No tak, temat jest ogólny, ale trasy budowane są przez dwie ekipy, Schodek kmini trasy na polanie pod wyciągiem i trochę lasu, część o której mówisz Ty wycinał Perin z Gagatem już jakiś czas temu, chłopaki wycieli, i nie zgrabili, nie zabezpieczyli, to teraz jest niebezpiecznie, było o tym wiadomo już hohoooo, i jeszcze trochę... A stolik przerabiany po raz 6ty - 7dmy koming sun...
Chodzi o to żey nie mieszać się kto za co jest odpowiedzialny, i żeby pretensje szły w odpowiednie ręce, bo nie fajnie jest dostawać nieprzyjemne opinie, a późnej okazuje się że za darmo.

Chodzi o to żey nie mieszać się kto za co jest odpowiedzialny, i żeby pretensje szły w odpowiednie ręce, bo nie fajnie jest dostawać nieprzyjemne opinie, a późnej okazuje się że za darmo.

SegatiV powiedz mi gdzie miałem pretensje do Schodka o cokolwiek lub byłem wyrazicielem złej opinii. Napisałem z zaznaczeniem "konstruktywnej propozycji". Nie wiedziałem kto gdzie kopał i co robił.
O tym, że było/jest tam turbo-niebezpiecznie nie wiedziałem, nie doczytałem, nie odrobiłem lekcji
Temat po prostu rzuciłem, żeby nie zakładać nowego.
A Wisłę, mimo iż w niej wyj*bałem, dalej uważam za jedną z najlepszych miejscówek w Polsce
O tym, że było/jest tam turbo-niebezpiecznie nie wiedziałem, nie doczytałem, nie odrobiłem lekcji

Temat po prostu rzuciłem, żeby nie zakładać nowego.
A Wisłę, mimo iż w niej wyj*bałem, dalej uważam za jedną z najlepszych miejscówek w Polsce

Mudy na fele...spokojnie tak się utrzyma nawet w niedzielę 
..co do stanu tras i ich poziomu bezpieczeństwa to wiadomo jak jest i nie ma znaczenia kto je robił
a to że nie posprzątane było już wspominane..
...z czasem może się odgarnie
bez ciśnień laseczki i wpadać na relaks do Wisłer

..co do stanu tras i ich poziomu bezpieczeństwa to wiadomo jak jest i nie ma znaczenia kto je robił

...z czasem może się odgarnie

bez ciśnień laseczki i wpadać na relaks do Wisłer