Male zmiany w forum
Male zmiany w forum
Pewnie zaraz ktos mnie zlinczuje ale...
moze takie 'male' zmiany wprowadzic jak np. zmiana stylu forum na cos 100% kompatybilnego ?
nie wiem jak Wy - ale w porownaniu z innymi forami na phpbb3 ten styl ma troche bledow...
logowanie
odpowiedzi
schemat przegladania (brak informacji po prawej )
BRAK avatarow ( dosc ciezko sie pamieta osobe po nicku :) )
szerokosc topic'ow
prywatne wiadomosci -> zle funkcjonuja
-> to takie rzeczy na pierwszy rzut oka...
Wg. mnie to wystarczy posiedziec pare h i mozna forum zaaktualizowac na phpbb3 + dorobic kompatybilny styl (niech sie rozni od strony glownej) i jezeli sa mozliwosci na serwerze wgrac mchata + gallery + przerobic gielde na bardziej funkcjonalna... chocby w stylu na ridemonkey'u...
moze takie 'male' zmiany wprowadzic jak np. zmiana stylu forum na cos 100% kompatybilnego ?
nie wiem jak Wy - ale w porownaniu z innymi forami na phpbb3 ten styl ma troche bledow...
logowanie
odpowiedzi
schemat przegladania (brak informacji po prawej )
BRAK avatarow ( dosc ciezko sie pamieta osobe po nicku :) )
szerokosc topic'ow
prywatne wiadomosci -> zle funkcjonuja
-> to takie rzeczy na pierwszy rzut oka...
Wg. mnie to wystarczy posiedziec pare h i mozna forum zaaktualizowac na phpbb3 + dorobic kompatybilny styl (niech sie rozni od strony glownej) i jezeli sa mozliwosci na serwerze wgrac mchata + gallery + przerobic gielde na bardziej funkcjonalna... chocby w stylu na ridemonkey'u...
-
- Kontakt:
Ja tam raczej na funkcjonalności bym się skupił, szatę graficzną, a już w szczególności brak avatarów zostawił bym w spokoju, to własnie grafika, i brak bzdetnych avków, i innych cukierkowych elementów trzyma mnie na tym forum już kilka lat, mam konta na wszystkich znanych forach w PL, a piszę tylko tutaj, klimat, ludzie, i grafa odpowiadają mi najbardziej.
Funkcjonalność kuleje, problemy z logowaniem, i PW trochę, bo nie można bezpośrednio odp. tylko trzeba nacisnąć ten "kwadracik" w których brakuje grafiki :P (chyba że tylko u mnie", pewnie jest tam "cytuj" czy coś, nie wiem...
A Nikona trzeba gnębić, małe Ciiiiiii.. ale leniuch z niego :P.
Funkcjonalność kuleje, problemy z logowaniem, i PW trochę, bo nie można bezpośrednio odp. tylko trzeba nacisnąć ten "kwadracik" w których brakuje grafiki :P (chyba że tylko u mnie", pewnie jest tam "cytuj" czy coś, nie wiem...
A Nikona trzeba gnębić, małe Ciiiiiii.. ale leniuch z niego :P.
Małe zmiany /?
Widzę że Nikom nawet tu nie zaglądał
masz w pasku graficzkę która do tej pory zawsze kasował..a teraz wisi i wisi...i pewnie jeszcze powisi !!
kiedyś słyszałem że na wiosnę ma być rewolucja na DHZ..mamy już jesieńi nic nie ma nowego...Mario jak to wygląda od środka ?? będzie coś w sezonie 2010 czy dopiero na 2011 szykujesz ??
Avatary to ZUO i fajnie że nie ma ich na forum
Widzę że Nikom nawet tu nie zaglądał

kiedyś słyszałem że na wiosnę ma być rewolucja na DHZ..mamy już jesieńi nic nie ma nowego...Mario jak to wygląda od środka ?? będzie coś w sezonie 2010 czy dopiero na 2011 szykujesz ??
Avatary to ZUO i fajnie że nie ma ich na forum
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
Mi również graficzna szata jak najbardziej odpowiada, stonowany styl i niezmienny od długiego okresu czasu to dla mnie bardziej plus niż minus. Phpbb3 owszem ale zmiana szaty graficznej to kiepski pomysł. Avatar'y są zbędne. Fajnie by było gdyby na forum był dział "Giełda" i all user'rzy zamieszczali tam swoje ogłoszenia. Wtedy by było więcej ofert a co za tym idzie większa odwiedzalność forum. Wiadomości prywatne też by się zdało lekko zmodyfikować. No ale wszystko zależy od administratora. Nikom, czekamy na Twój odzew.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: