Puchar Świata DH Windham 28-29.08.2010
Puchar Świata DH Windham 28-29.08.2010
Mam pytanie, o której będzie finał DH jutro? bo ma być o 14:00 ale rozumiem że czasu amerykańskiego? więc u nas o której?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wg. frecastera 4X leci około 1 w nocy - naszego czasu (UCI jeszcze nie podało oficjalnego czasu - czyli może być +/- 1 godz.)
DH o godzinie 19 naszego czasu, o 20 zaczynają faceci
4X będzie mega... hopy są super wypasione, DH szybkie z kilkoma mega elementami - (patrz gleba Hannaha)
a teraz moje typy:
1 Gee
2 Greg
3 tutaj już mam problem ale typuję Steva
4 Aron
5 Sam H.
może jakiś drobny hazard Panowie... no nie wiem o browara??
kto obstawi najlepiej zgarnia pulę
DH o godzinie 19 naszego czasu, o 20 zaczynają faceci
4X będzie mega... hopy są super wypasione, DH szybkie z kilkoma mega elementami - (patrz gleba Hannaha)
a teraz moje typy:
1 Gee
2 Greg
4 Aron
5 Sam H.
może jakiś drobny hazard Panowie... no nie wiem o browara??
kto obstawi najlepiej zgarnia pulę

-
- Kontakt:
WYNIKI:snizy pisze:a teraz moje typy:
1 Gee
2 Greg
4 Aron
5 Sam H.
1st - Gee Atherton - trafiłem:)
2nd - Greg Minnaar - trafiłem:)
3rd - Sam Blenkinsop - pudło:(
4th - Aaron Gwin - trafiłem:)
nagrody wdzięczności (min 5 %) przyjmuję w każdy dzień tygodnia o godz. 18

co do samych zawodów... najgorsza relacja freecastera w tym sezonie - wyglądało to jak wyścig po łąkach z których godzinę wcześniej wypędzili pasące się krówki.
Całą relacje uratowały ostanie 10 min... walka o prywat Gee vs. Greg i gleba Peata - szkoda mi chłopa:(
-
- Kontakt:
Zgadzam się ze snizy całkowicie. Ja nie wiem co to za downhill był. Zawodnicy wyjeżdżali z lasu i pędzili po prostych odcinkach 60km/h. A gdzie wszystkie te sekcje techniczne, ten drop z głazu i rockgardeny? Przecież na filmikach przed zawodami wszystko to pokazywali.
Momentami nudne toto było jak relacja z kolażowych mistrzostw polski. Walka na sam koniec trochę poprawiła mi humor bo byłaby tragedia. Świetnie że Hill wrócił do rywalizacji. Jego przejazd to od razu był odskok o 1 sekundę od konkurencji. Szkoda tylko że miał tą kontuzję, pamiętam jeszcze jego odskoki o 5 sekund i wrzaski "look at the time!"
Peat był w studiu przed jazdą, chyba czuł się pewnie, pięknie jechał i gleba. Szkoda gościa bo pokazał klasę. Rywalizacja ogólnie dobra ale relacja delikatnie mówiąc badziewna. Nie ma to jak amerykanie eh...
Momentami nudne toto było jak relacja z kolażowych mistrzostw polski. Walka na sam koniec trochę poprawiła mi humor bo byłaby tragedia. Świetnie że Hill wrócił do rywalizacji. Jego przejazd to od razu był odskok o 1 sekundę od konkurencji. Szkoda tylko że miał tą kontuzję, pamiętam jeszcze jego odskoki o 5 sekund i wrzaski "look at the time!"
Peat był w studiu przed jazdą, chyba czuł się pewnie, pięknie jechał i gleba. Szkoda gościa bo pokazał klasę. Rywalizacja ogólnie dobra ale relacja delikatnie mówiąc badziewna. Nie ma to jak amerykanie eh...
Dokładnie takie samo zdanie mam odnośnie 4X - tor to jakaś porażka, wyglądał jakby koparka przejechała przez stok tego samego dnia rano, jakieś przypadkowe dziury i głazy - przez spory kawałek była wyjeżdżona jedna ścieżka, poza którą nie było żadnych opcji wyprzedzania.
Oprawa całych zawodów przypominała raczej jakieś lokalne ściganki, a nie PŚ - jednak poziom do jakiego przyzwyczaiły nas europejskie edycje jest nieosiągalny dla Amerykanów.
.... i te kamery ustawione pod słońce - amatorszczyzna :p
Oprawa całych zawodów przypominała raczej jakieś lokalne ściganki, a nie PŚ - jednak poziom do jakiego przyzwyczaiły nas europejskie edycje jest nieosiągalny dla Amerykanów.
.... i te kamery ustawione pod słońce - amatorszczyzna :p
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg