Witam..
Jak pewnie wiekszosc z Was zdarzylo sie przekonac na wlasnej skorze - mamy atak zimy Dzisiaj pojawily sie problemy z wejsciem na strone, a to z powodu łączy, ktore nawalają przez ostre mrozy. Przez kilka godzin na strone nie mogli wejsc uzytkownicy neostrady TP, lecz teraz powinno byc juz okej. W razie podobnych problemow, proponuje cierpliwie poczekac i odswiezyc strone za jakis czas.
Ten temat daje narazie w ogolnych dla informacji, pozniej przenosze do Uwag..
nie chce robic nowego tematu, a to o czym chce poinformowac do problemow raczej sie lapie, kumpel czeka juz od daaawna na akceptacje konta, nick "wilkuxx"
A mnie niemal wkur*** kiedy za każdym razem, jak wchodzę do wątku, muszę się logować od nowa, bo inaczej nie mogę napisać posta, i tak przez cały dzień, a kasa z moich odwiedzin leci... Wspomnę tylko że dzieje się tak od daaaaaaaaawna, i na wszystkich dostępnych przeglądarkach, i po 2 formatach (oczywiście nie z tego powodu, ale fakt faktem system nowy jest).
A kumpel z Bto ma dokładnie taki sam problem jak Hajdas'owy kolega...
Czasem nawet jeśli mam chęć coś napisać to po prostu wkurza mnie potrzeba logowania się co raz. Dla wielu może wydawać się to śmieszne. Powiem na to tak , ciekawe co wy byście zrobili gdyby to was wylogowywało od około roku. Działa na nerwy.
- wejść na forum (zalogowany),
- zajrzeć w odpowiedni dział,
- wejść w temat,
- przeczytać,
- wcisnąć "zaloguj"
- wrzuca mnie na str. logowania,
- automat przechodzi na główną,
- szukam działu, i odpowiedniego tematu,
- wchodzę w temat,
- piszę posta,
- zatwierdzam,
- automat mówi mi że post zaraz się pojawi,
- i z powrotem do wątku.
Czasami mam jak KaczorAC1, nie chce mi się pisać, bo wykonywanie tych wszystkich czynności ZA KAŻDYM razem jest uciążliwe, czasami nawet mówię sam do siebie "O, aż się zaloguje", bo temat warty uwagi... No ale ile można?
SegatiV pisze:- wejść na forum (zalogowany),
- zajrzeć w odpowiedni dział,
- wejść w temat,
- przeczytać,
- wcisnąć "zaloguj"
- wrzuca mnie na str. logowania,
Cofnij dwa razy i odśwież. Będziesz zalogowany i oszczędzisz czas/transfer na szukanie tematu.
i fajnie by bylo jakby po dodanym poscie dalo sie wejsc na gloena forum a nie na gloena dh zone, w sensie ze napisze posta i musze ciagle klikac cofaj, zamiast kliknac w logo dh zone ktore powinno przeniesc mnie na glowna forum a przenosi na glowa strony ;p tez denerwujace, poza tym mam ten sam problem z wylogowywaniem automatycznym ;p
SegatiV pisze:A mnie niemal wkur*** kiedy za każdym razem, jak wchodzę do wątku, muszę się logować od nowa, bo inaczej nie mogę napisać posta, (........) Wspomnę tylko że dzieje się tak od daaaaaaaaawna
ha mam tak samo jak Segativ zawsze mówie " oo zaloguje się "jest to troszke uciążliwe ,a jak zaznaczam opcje zaloguj mnie automatycznie to i tak to nie działa.
Nie żebym się czepiał.
Ale reklama która widnieje na górze z CRC i styczniowej wyprzedaży w ogóle po kliknięciu nas nie przekierowywuje i otwiera sie puste okno z obrazkiem
No chyba , że tak ma być to prosze o poprawienie mnie i usunięcie tego posta , jeśli jest bezsensu.
fakt, dzieje sie tak pod Chromem.. ciezko powiedziec dlaczego. Mysle ze jeszcze chwilke moga byc podobne problemy na stronie, nowa wersja rusza w najblizszych tygodniach - 2-3 mysle. Po jej uruchomieniu nie bedzie podobnych bledow.