mat13por pedaly, to sredni pomysl, Wellgo wedlug roznych zrodel waza 360-370 komplet, wiec nie jest to duzo.
Piszac propozycje prosilbym o podanie ile orientacyjnie na danej czesci moge zejsc z wagi.
Pamieta ktos moze jaka byla roznica wagowa miedzy ghetto tubelessem, a jakimis lekkimi detkami?
[Jactrans] - Norco DH Team + Travis
-
- Kontakt:
Jactrans ile czasu zajęło Ci zrobienie polerki i jakich materiałów/papierów/past do tego używałeś? Jak wypolerowałeś okolice spawów?
Sam w zimie polerowałem swojego stalowego sztywniaka i najpierw oczywiście ściągnąłem lakier scansolem, a potem to już papiery 250/400/1000/2000/2500 i pasta na koniec.
Teraz myślę o fulu. Z jednej strony dużo więcej zakamarków do zrobienia, a z drugiej to alu więc powinno się lżej polerować chyba
Sam w zimie polerowałem swojego stalowego sztywniaka i najpierw oczywiście ściągnąłem lakier scansolem, a potem to już papiery 250/400/1000/2000/2500 i pasta na koniec.
Teraz myślę o fulu. Z jednej strony dużo więcej zakamarków do zrobienia, a z drugiej to alu więc powinno się lżej polerować chyba

ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...