Big Hit (ten nowszy) prosze o opinie.
Big Hit (ten nowszy) prosze o opinie.
Witam. Poszukuje opinii na temat ramy tego roweru: http://www.specialized.com/pl/pl/bc/SBC ... emId=10698. Interesuje mnie glownie praca zawieszenia, jakosc wykonania i przedewszystkim kwestja trwalosci i wytrzymalosci. Czy ta rama ma jakies slabe punkty na ktore trzeba zwrocic uwage ? Ile macie wzrostu i na ramach jaich rozmiarow jezdzicie ? Pytanie oczywiscie do posiadaczy, teoretykom dziekuje.
-
- Kontakt:
kubekki na razie sie nigdzie nie wybieram 

i to mnie wlasnie zastanawia. Starych BH jest mnostwo i pare popsutych widzialem, a nowego ani jednego. One sa takie nie zniszczalne czy po prostu nikt na nich nie jezdzi ? A co do wygladu; nie podobal mi sie dopoki nie zobaczylem go na targach.GgG pisze:co do wytrzymałości to nie wiem, bo osobiście nie mam tej ramy. Ale nie słyszałem / nie widziałem popsutych..
Mam takiego i dwóch moich kumpli również.
Ramka jest bardzo masywna i dobrze wykonana - 5200 z damperem, sztycą i zaciskiem, wazona prosto z pudła.
Ja ją zajeżdzam od wiosny 2009 i nie mam żadnych problemów.
Rozmiarówka - L jeżeli masz powyżej 180 cm, jeżeli nie to M.
Ramka świetnie zbiera zakręty dzięki niskiemu środkowi ciężkości.
Niestety suport jest tak nisko (przy odpowiednim sagu), że trzeba się przyzwyczaić żeby nie walić pedałami po glebie.
Ramka jest bardzo masywna i dobrze wykonana - 5200 z damperem, sztycą i zaciskiem, wazona prosto z pudła.
Ja ją zajeżdzam od wiosny 2009 i nie mam żadnych problemów.
Rozmiarówka - L jeżeli masz powyżej 180 cm, jeżeli nie to M.
Ramka świetnie zbiera zakręty dzięki niskiemu środkowi ciężkości.
Niestety suport jest tak nisko (przy odpowiednim sagu), że trzeba się przyzwyczaić żeby nie walić pedałami po glebie.
http://www.pinkbike.com/buysell/706570/ jeżeli chcesz to mam coś ciekawego praca świetna na całym skoku wykonanie jedno z najlepszych spawana ręcznie i nie posiada słabych punktów nie łapie luzów na wzrost 175 185cm po prostu idealna do fr i dh do tego z amorem damperem sterami korbami
No ride... No Life...