[Myślenice] - jak sytuacja na trasie?

cranck
Kontakt:

[Myślenice] - jak sytuacja na trasie?

Post autor: cranck »

wie ktos jak nawierzchnia na nowej pucharooffce? bloto czy da rade na minjonach? z gory dzieki za info
diabeł
Kontakt:

Post autor: diabeł »

nawet jeśli padało, to trasa na pucharówce jest tak twarda, że miniony powinny dać radę.
Wystarczy jeden dzień bez deszczu.
http://www.totalbikes.pl -Profesjonalne Obozy Rowerowe
http://www.urgebike.pl -kaski Urge
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

Miniony/Rollery spokojnie :)
www.mudserwis.com
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Tak jak pixo napisal, generalnie sucho choc i tak sie uciaprasz blotem a oczywiscie nie bedziesz mial gdzie roweru umyc. Poziom zniszczenia trasy tez siegnał zenitu. Zastanow sie dobrze czy chcesz tam jechac.
cranck
Kontakt:

Post autor: cranck »

A podobno trasa jest legalna co dlammnie oznacza, ze bedzie nad nia sprawowany odpowiedni nadzor "pielegnacyjny". I zmowu musze rozwazyc bachledowa albo ruzemberok. Szkoda
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

cranck zdecydowanie lepiej pojechac do naszych poludniowych sasiadow. Trasa owszem jest legalna, niestety po zawodach mocno sie rozjezdzila, ostatnie ulewne deszcze tez zrobily swoje.

Z tego co wiem to patronat nad trasami sprawuje MTC, moze chlopaki cos zadziałają. Narazie pozostaje nam Wisla albo Slowacja.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

moim zdaniem po zawodach organizator powinien naprawiać trasę po sobie !! w Wiśle na wiosnę to co pozostało na trasie sprzątało się "samo" 3 dni lub więcej..

..o trasę jak o ogród trzeba dbać regularnie :mrgreen:
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
=disbrainer=
Kontakt:

Post autor: =disbrainer= »

schodku, uwazam tak samo. jak organizator robi gdzies zawody, to oddaje trase w takim samym stanie w jakim ja odebral. tak bylo np w przypadku JRD na chelmie.
Nie mam na razie informcji jak wyglada sprawa po DHC, dzisiaj po poludniu ide zobaczyc co i jak ze stanem trasy.
cranck pisze:A podobno trasa jest legalna co dlammnie oznacza, ze bedzie nad nia sprawowany odpowiedni nadzor "pielegnacyjny". I zmowu musze rozwazyc bachledowa albo ruzemberok. Szkoda
nie wiem na jakiej podstawie i skad informacja ze trasa jest JUZ legalna. legalna byla na czas wszystkich edycji zawodow ktore sie na niej ostatnio odbywaly. finalna decyzja o legalnosci trasy i podpisanie w koncu umowy przez nadlesnicwo ma zapasc do 15.09, wiec na ta chwile nie mozna mowic o tym ze trasa jest legalna. tym samym "teoretycznie" nie mozemy nawet wejsc do lasu i ja naprawiac. niestety.
ODPOWIEDZ