[Myślenice] - jak sytuacja na trasie?
[Myślenice] - jak sytuacja na trasie?
wie ktos jak nawierzchnia na nowej pucharooffce? bloto czy da rade na minjonach? z gory dzieki za info
-
- moderator
- Kontakt:
cranck zdecydowanie lepiej pojechac do naszych poludniowych sasiadow. Trasa owszem jest legalna, niestety po zawodach mocno sie rozjezdzila, ostatnie ulewne deszcze tez zrobily swoje.
Z tego co wiem to patronat nad trasami sprawuje MTC, moze chlopaki cos zadziałają. Narazie pozostaje nam Wisla albo Slowacja.
Z tego co wiem to patronat nad trasami sprawuje MTC, moze chlopaki cos zadziałają. Narazie pozostaje nam Wisla albo Slowacja.
-
- Kontakt:
schodku, uwazam tak samo. jak organizator robi gdzies zawody, to oddaje trase w takim samym stanie w jakim ja odebral. tak bylo np w przypadku JRD na chelmie.
Nie mam na razie informcji jak wyglada sprawa po DHC, dzisiaj po poludniu ide zobaczyc co i jak ze stanem trasy.
Nie mam na razie informcji jak wyglada sprawa po DHC, dzisiaj po poludniu ide zobaczyc co i jak ze stanem trasy.
nie wiem na jakiej podstawie i skad informacja ze trasa jest JUZ legalna. legalna byla na czas wszystkich edycji zawodow ktore sie na niej ostatnio odbywaly. finalna decyzja o legalnosci trasy i podpisanie w koncu umowy przez nadlesnicwo ma zapasc do 15.09, wiec na ta chwile nie mozna mowic o tym ze trasa jest legalna. tym samym "teoretycznie" nie mozemy nawet wejsc do lasu i ja naprawiac. niestety.cranck pisze:A podobno trasa jest legalna co dlammnie oznacza, ze bedzie nad nia sprawowany odpowiedni nadzor "pielegnacyjny". I zmowu musze rozwazyc bachledowa albo ruzemberok. Szkoda