No ja właśnie słyszałem, że się bardzo praca poprawiła. Kovarik jeździ na 888 i jak prawie ich nie widziałem na MŚ to teraz jest już trochę. Jakby kolor lag był do wyboru to już całkiem byłby odlot, bo zielony pewnie nie każdemu podejdzie..proXof pisze:Powiem krótko-kolorowo :P nie mogą dogonić konkurencji pod względem pracy to próbują inaczej Wink
Marzocchi 2012 w kolorze ?
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
BIG M IS BACK MUAHAHAHA!
Tak, dobrze, mam nadzieję że 888 złoi ponownie dupsko Boxxerowi bo opieszałość i samouwielbienie Srama wyłażą mi uszami. Nienasmarowane amortyzatory, zapowietrzone hamulce, syfny dot, czekam aż łańcuch trzeba będzie samemu spinać ze 106 luźnych ogniw, albo w ogóle kupować kawałek stali i samemu frezarką działać...
Tak, dobrze, mam nadzieję że 888 złoi ponownie dupsko Boxxerowi bo opieszałość i samouwielbienie Srama wyłażą mi uszami. Nienasmarowane amortyzatory, zapowietrzone hamulce, syfny dot, czekam aż łańcuch trzeba będzie samemu spinać ze 106 luźnych ogniw, albo w ogóle kupować kawałek stali i samemu frezarką działać...
nie miałem ich, w swojej wypowiedzi kierowałem się głownie z myślą o porażce z 2008r. Nie stwierdzam, że ich praca jest słaba lub też cudowna, ponieważ nie jeździłem na nich. Trochę chciałem inaczej ująć swoją
.proXof napisał:
Powiem krótko-kolorowo :P nie mogą dogonić konkurencji pod względem pracy to próbują inaczej Wink
No ja właśnie słyszałem, że się bardzo praca poprawiła. Kovarik jeździ na 888 i jak prawie ich nie widziałem na MŚ to teraz jest już trochę. Jakby kolor lag był do wyboru to już całkiem byłby odlot, bo zielony pewnie nie każdemu podejdzie.
wypowiedz.
Z tego co dowiedzialem sie na Eurobike, kolorowe lagi maja byc opcja:
Chcesz kupic widelec, to mozesz sobie wybrac w jakim kolorze chcesz lagi.
Gdzies ostatnio czytalem ze w modelu 55 2011 ma byc opcja doboru dolnych goleni (takze w PL - sic!) : 26" lub 29" i chyba nawet rozne mocowanie osi. A taka usluga ma byc bezplatna! Skoro to bedzie dostepne, to dobor koloru lag tez moze byc.
Taki custom w cenie widelca to bylby strzal w 10 moim zdaniem:
a) wybor widelca
b) wybor koloru goleni dolnych oraz gornych
c) wybor mocowania osi (w nizszych seriach np. 33/44/55)
Niejedni by za takie udogodnienia doplacili jak sadze.
Kolory to kwestia gustu oczywiscie. Mi tam najbardziej zawsze pasowal standardowy kolor lag w foxach np. 40 2008/9.
Chcesz kupic widelec, to mozesz sobie wybrac w jakim kolorze chcesz lagi.
Gdzies ostatnio czytalem ze w modelu 55 2011 ma byc opcja doboru dolnych goleni (takze w PL - sic!) : 26" lub 29" i chyba nawet rozne mocowanie osi. A taka usluga ma byc bezplatna! Skoro to bedzie dostepne, to dobor koloru lag tez moze byc.
Taki custom w cenie widelca to bylby strzal w 10 moim zdaniem:
a) wybor widelca
b) wybor koloru goleni dolnych oraz gornych
c) wybor mocowania osi (w nizszych seriach np. 33/44/55)
Niejedni by za takie udogodnienia doplacili jak sadze.
Kolory to kwestia gustu oczywiscie. Mi tam najbardziej zawsze pasowal standardowy kolor lag w foxach np. 40 2008/9.
http://www.endura.pl