[RAKÓW ŁOPATA / WOLSKI] WAŻNE

Akozz
Kontakt:

[RAKÓW ŁOPATA / WOLSKI] WAŻNE

Post autor: Akozz »

Witam

Pozwalam sobie nowy temat zacząć żeby zainteresowani go zobaczyli. Potem proszę o skasowanie.

Będąc dziś na łopacie spotkałem robotników którzy palili gałęzie pozostałe po niedawnej wycince na początku trasy.
Jeden z nich poinformował mnie że w najbliższych dniach planowane jest sadzenie drzew podczas którego ma być obecne, jak to się wyraził "kierownictwo".
W związku z tym sugerował żeby posprzątać śmieci, butelki itp z trasy żeby nie było problemów i się nie czepiali.

Sugeruj wybrać się z workami i pozbierać to co tam się wala. Ja pewnie się tam przejdę z workiem w piątek rano.

Pozdrawiam
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Ja mogę wpaść w czwartek i piątek ok 13 jak potrzebujecie pomocy.
barte
Kontakt:

Post autor: barte »

Jeżeli będą sadzić drzewka po sobocie to mogę wpaść, w weekend, wiadomo, szkółka :D
[S]Dartmoor Two6Player + Pike!!!
Bike[url]http://tiny.pl/hgwxq[/url]
Goya
Kontakt:

Post autor: Goya »

Też coś posprzątam w sobotę.
Akozz
Kontakt:

Post autor: Akozz »

Właśnie wróciłem z łopaty i zebrałem trzy 120 litrowe wory śmieci... Ja nie wiem kto taki syf tam zostawia, jak zobacz znowu butelki, papierki po batonikach, cukierkach itp to będę tłukł.

Obszedłem główną część trasy od zoo do starowolskiej, jak ktoś jeszcze coś znajdzie gdzieś albo będzie w innej części wolskiego to niech posprząta.

======== PROSZĘ O SKASOWANIE TEMATU =========
ODPOWIEDZ