[quote="piotras"]Gdyby wszyscy uczyliby się jazdy na tylnym kole od takich ludzi.... wszyscy byśmy byli KALEKAMI ..!! ;P[/quote] koles ma racje... :-) lol...
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
Np dla mnie whellie i Manula sa trickami **** wartymi, chyba ze manual do bunny hoopa z tylniego kolka...
Mam kilku kupli co tylko bunny hoopa i whellie robia i nic wiecej, na tym siue konczy ich jazda...
dlatego dla mnie whellie jest trickiem pozerskim , nie chce tu nikogo obrazac, no ale niestety , gdybyscie zobaczyli kolesi odemnie to tez byscie tak stwierdzili:/
racja, zgadzam sie z toba. Wheelie wg. mnie jest najbardziej pozerskim trickiem i wogole sie nie przydaje (no bo co on moze dac??) choc wiadomo ze moze sobie ktos na tylnim stuknac kilka metrow. Sam wiem, ze od mojej przygody z rowerem sie zaczelo gdy jezdzilem na wheelie - ale dlatego ze innych troickow nie umialem :/ wkoncu sie nauczylem tego i tamtego ale czyz ogolnie sport, w ktorym jezdzimy nie obraca sie wokol szpanertwa?...
a ja Wam mowie ze ta fota to dla picu :D wrazie jak by ktos na allegro zlapal chec na jego bika :D a na prawde np jezdzi na Stab'ie :) chociaz te zgiete rece tak kiepsko wygladaja jakos :D