[Szczyrk] jakie warunki, trasa działa??

hemi427
Kontakt:

[Szczyrk] jakie warunki, trasa działa??

Post autor: hemi427 »

Chcialem się wybrac w sb pojezdzić, pogoda mnie nie rusza za bardzo jaka by nie była, trasa z zawodów czynna? jakieś inne (stare) trasy są czynne? np ta w las w prawo przy pierwszej stacji?? pzdr
hemi427
Kontakt:

Post autor: hemi427 »

Panowie nikt nie śmiga w szyczyrku?? :) bo rozważamy szczyrk albo wisłe
Przem NBT
Kontakt:

Post autor: Przem NBT »

Wisła! ;)
EmanuelHD
Kontakt:

Post autor: EmanuelHD »

ja bym chetnie z kims tu pojezdzil. w okolicacg szczyrku/wisly jestem do konca wrzesnia.. jesli ktos bedzie sie wybieral na jazde w te rejony dajcie znac :) pozdro
naklejki rowerowe i nie tylko -- gg 291177
tatuator
Kontakt:

Post autor: tatuator »

Ja będe z 2 ziomkami 2 paździefrnika szczyrk a 3 pażdziernika wisła.. można zebrać ekipe na zakończenie sezonu.. Jeśli jeszcze wyciągi będą działać :)
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

hemi427 wszystko jest czynne, łącznie z memoriałem, tam nie ma co być nieczynne. poza tym jesli chodzi o mnie to w szczyrku najbardziej cenie dzikie szlaki i spontan FR, opcji masz setki wiec ogranicza cie tylko wyobraznia, jak to mawiają.

tatuator
tez bede w takiej konfiguracji
spz
Kontakt:

Post autor: spz »

Ajz pisze:wiec ogranicza cie tylko wyobraznia, jak to mawiają.
Ja bym powiedzial, ze ograniczaja gorole oraz zagrodzone szlaki turystyczne i ich zasciankowosc, ze rower nie moze ale pieszy tak.
Obsluga wyciagow tez jest tam bardzo nie mila. Placi sie za wjazd i jeszcze maja pretensje bo im rowerem jedno miejsce na krzeselku blokuje.
Jedyne co w Szczyrku jest fajne to dlugosc trasy, a jak sie wyjedzie na sama gore to niebieski turystyczny ma fajne kamienie, a niebieska narciarska mozna bardzo szybko pocisnac nawet na zwyklym XC.
http://spinacz86.pinkbike.com/
Kubek___
Kontakt:

Post autor: Kubek___ »

Mnie tam obsługa nigdy problemu nie robi ale w sumie miejsce obok mnie zawsze zostaje, gorzej jak jest się błotem uwalony to worki trzeba mieć. Wyciąg zawsze czynny, teraz już krócej bo do 17.30. Jak jest mało ludzi to jeździ co pół godziny ale za to szybko, w innych wypadkach ruch ciągły ale kolejka wlecze się niemiłosiernie. Górnego szlaku niebieskiego za bardzo nie polecam bo mimo dość dobrej opony i dętek co drugi/trzeci raz coś strzeli a na pozostałych szlakach wiadomo-piesi i to oni mają pierwszeństwo, polecam za to "memoriałówkę" tam gdzieniegdzie są napisy dla pieszych że trasa zjazdowa i mają uważać.
ODPOWIEDZ