moje uszanowanie. czy ktos wie czy jeszcze sprzedaja gdzies te amorki. bo w tej chwili jestem bez amora a akurat mam kase na niego i bym go kupil. ale nigdzie go poprostu nie widze :/. moze ma ktos z was do sprzedania nowego??
okazalo sie jednak ze wooki ni ma tego amora :/ i teraz moje prosba do ktoregos z urzytkownikow. czy moglby mi ktos kupic tego amora bo podobno gdzies jeszcze sa, i przyslac go mi :) oczywiscie wszystko by sie odbylo tak ze bym pozniej oddal te pieniadze np przy odbiorze paczki. bardzo prosze zeby ktos mi pomog bo jestem bez amora a byle jakiego nie bede kupowal. moj numer gg 3633723
ja mogwe uzywke w dobrym stanie z ryskami paroma sprzedac po wymianie oleju i zdrapaniu naklejek :) za 400 jest twoj (plus kosszt przesylki jesli nie jestes z wawy) a i dorzucam gwiazdke z dziurka :) i nakretke oczywiscie :)
prosze was ludziska poszukajcie gdzies w sklepach. ja mieszkam w Sanoku gdzie sa tylko 3 sklepy rowerowe ale i tak mi nie sprowadza. albo niech ktos mi da numer telefonu do sklepu gdzie ten amor jest i reszte to juz sobie zalatwie. POMORZCIE LUDZISKA
to byl pierwszy sklep gdzie poszle. krzysiek powiedzial ze juz zadne firmy w tym okresie nie sprowadzaja do polski tych amorow, ze wszystkie sie wyprzedaly i nastepne beda gdzies w styczniu :/