Poczta Polska

ruwenzori
Kontakt:

Poczta Polska

Post autor: ruwenzori »

Siema!

Lamerskie pytanie : czy wysyłając paczkę za pobraniem, jeżeli chcę żeby odbiorca zapłacił za paczkę, to wliczam ją w wartość paczki czy poprostu ja nie płace za nadanie, a odbiorca odbiorca płaci przy odbiorze???
Na tym blankiecie nie ma żadnego pola do oznaczenia tego, a na pocztę mogę iść jutro się dopytać, a chciałbym to wiedzieć już dziś :D

Pozdro
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Ty musisz zapłacić za przesyłkę i doliczyć do kwoty pobrania cenę wysyłki.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Dartmoor
Kontakt:

Post autor: Dartmoor »

ruwenzori pisze:ja nie płace za nadanie, a odbiorca odbiorca płaci przy odbiorze???
tak masz tylko w Pocztexie. W PP tylko ta pierwsza opcja
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

A gówno prawda, wszystkie wymienione opcje w pierwszym poście są dostępne, powiesz miłej Pani Jadzi w okienku co chcesz zrobić lub jak chcesz żeby było wysłane i tak będzie.
Back in black
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

LestatBikerto może u Ciebie są same miłe Jadzie bo u mnie raczej tylko same złośliwe Jagi, bo jakoś nigdy nie udało mi się wysłać za pobraniem i nie zapłacić za przesyłkę z góry. :wink:
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
slawkow68
Kontakt:

Post autor: slawkow68 »

Płacisz przy okienku jak wysyłasz wysyłkę, a koszt nadania paczki doliczasz do kwoty do pobrania.
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

mysticar ja jak cokolwiek wysyłam to tylko w ten sposób i działa... Leniwe masz te Jadzie :p a jak Coś nie idzie, to ,,dziękujesz Pani Jadzi niech se Jadzia w d**e wsadzi" zamawiasz dhl i po kłopocie :P
Back in black
ODPOWIEDZ