1. Kalendarz PP - dobrze by bylo by byl przed koncem roku, kalendarze niektorych imprez szosowych / mtb juz sa uniknie sie wtedy problemow z dostaniem urlopu - wiem ze nie wszyscy sa pracujacy ale chyba to nie problem ogarnac
2. zawody tydzien po tygodniu ?! sezon ma 5-6 miesiecy wiec mozna spokojnie rozlozyc terminy.
3. ilosc zawodow: wydaje mi sie mimo wszystko ze lepiej mniej a dobrze niz duzo a srednio
4. generalka i sens jej istnienia - poco komus generalka jak wszyscy inni poza 1 miejscem nie dostaja dyplomu nawet, bez obrazy ale to poprostu wiocha zalatuje: czyzby nie bylo organizatorow stac na te pare zlotych na dyplomy i marker? jakos np na downstairsach dyplomy / nagrody sa do 6 miejsca
albo rybki albo akwarium jak robimy generalke to przyznawajmy dyplomy/ nagrody do 3 miejsca
5. trasy: poco robic puchar na trasach ktore nic nie wnosza jak zar ?? 0 progresu
6. terminy zawodow - pamietac trzeba by nie kolidowaly z innymi zawodami bo nie samym zjazdem czlowiek zyje np. 4x czy szosa
7. nagrody - co jak co ale nagrody winny byc pieniezne - poco komus 15 para sterow czy 30 kierownica
8. wpisowe w juniorach - powinno byc chyba wg regulaminu pzkol 10 zl a nie standard (tu moge sie mylic wiec mnie poprawcie jakby co)
i zeby nie bylo wiem ile trzeba wysilku by cos zorganizowac impreze ale z calym szacunkiem do organizatorow pucharu w/w kwestie wypadalo by poprostu poprawic by wszystkim nam przynosil on wiecej frajdy