mam problem - pomozcie

Kacha
Kontakt:

Post autor: Kacha »

nie kupilam tej ramki ze szczecina, ale ja widzialam :)
kosmo
Kontakt:

Post autor: kosmo »

jak kupowalem korbe i suport od truvativa to odstalem 4 takie sruby odstapil bym ci 2 ale nigdy niewiadomo co sie moze stac zjakas. proponujenapisac po sklepach w necie i zapytac sie czy przy skladaniu bike-ow nie zostaly im jakies
http://www.pinkbike.com/photo/1133578/
entombed
Kontakt:

Post autor: entombed »

w warszawie w plusie sa, a ja jak kupowałem suport to niedostałem zapasowych:(
mtb to ***
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Hej,

jeżłei dobrze mniemam to chodzi Ci o śrube M15 na ISIS lub Octalink innych śrub chyba juz nie ma ... sa ich w dodatku 2 rodzaje ... jedne z jakby wbudowanym sciagaczem (65-75 zł 2 srubki) i bez tego wbudowanego śicagacza (25-30zł 2 sztuki) ... w Karku maja te srubki w secesji (ale zadko) i w Tomarze w Nowej Hucie koło kościóła w Mogile - ostatnio dla mnie śicagali (bede je mili w ten wtorek) oto numer telefonu do nich .. prosć z MIchałem na sklepie 0-12 425 84 30 .... duże lepiej Ci chyba przejechac sie do Tomaru niz czekac tydzień na dostawe z mk bike... w każdym razie jeżlei to te własnie śruby .. m15 ... a wydaje mi sie ze FSA nie robi wkąłów na inne jeżlei sa to wkłądy na wielowpst to tam beda je mieli ... ew możesz powiedzieć ze Filip Ci powiedział ze dla niego mieli ściagać i kiedy ew będa lub czy moga tez sćiagnac dla Ciebieb . Powodzenia
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

aha .. wązne dla mnei ściągli te bez wbudiowanego ściagacza ... (sam do końca nei wiem o co z tym ściagaczem chodzi ... bo mnie to woogole nie interesuje :P) tak mi tylko mówili w secesji ;]
paweldob7
Kontakt:

Post autor: paweldob7 »

co sądzicie o tym biku ( pierwszy z góry ) ????? http://freeridebikes.wz.cz/mongooseHT_04.htm . wiem że sprzęt jest klasy nei najlepszej ale mniej więcej średniej więc jak narazie ok. Ale co o nim sądzicie ?
Nowakosss
Kontakt:

Post autor: Nowakosss »

ŁOOOOOOOOOŁ! szacuken!któ by pomyślał że mamy takie ostre panienkiw polsce!>? miłe zaskoczenie..hehe to moze teraz zarzuć swoja fotke jak juz rowerek mamy? hu hu .poszukaj w necie takich śrubkuf

pozdro
IGNORANTION is BLISSSssss...
Nowakosss
Kontakt:

Post autor: Nowakosss »

ŁOOOOOOOOOŁ! szacuken!któ by pomyślał że mamy takie ostre panienkiw polsce!>? miłe zaskoczenie..hehe to moze teraz zarzuć swoja fotke jak juz rowerek mamy? hu hu .poszukaj w necie takich śrubkuf

pozdro
IGNORANTION is BLISSSssss...
paweldob7
Kontakt:

Post autor: paweldob7 »

wiem że to nie jet sprzęt wielkiej klasy ale narazie ( 2 miechy) wystarczy potem idzie ramka duncon pitbull albo ns . potem amor. przykładowo duro i h.. będzie spoko potem tylko kilka rzeczy będzie trza wymienić i spoko .

Dirt forever
Kacha
Kontakt:

motomysz dzieki za info a ja juz zamowilam sobie srobki :)
szweri
Kontakt:

Post autor: szweri »

kacha twarda jak blacha ile ta rama ma skoku z boku (z tyłu)???
zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały
Kacha
Kontakt:

szweri popatrz wyzej juz o tym pisalam :)
ODPOWIEDZ