[Kraków] Łopata DH Racing 2010 :D

młody Wąsu
Kontakt:

Post autor: młody Wąsu »

Dzisiaj jestem na Łopacie i zobaczyłem że cały drugi wąwóz jest rozwalony, zostały tylko ścianki na dole, a wszystko co było w 2 wąwozie nie istnieje:(To zawody penie będą przez hope nad bandami itd. Napisałbyś Jelon jak pójdzie w końcu ta trasa
GBT 4ever!!!
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

Dobra jets opcja nad bandami, pozniej te 2 chopy w rytmie, 2 bandy, step, i tam z lewej najbardziej. Panie organizatorze dawaj jakies info :D
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
jelonfr
Kontakt:

Post autor: jelonfr »

No to mnie zdemotywowałeśmłody Wąsu. Chciałem tamtędy puścić trasę dla odmiany..... na początku przyszłego tygodnia dostaniecie info co do dolnej części. Góra bez zmian, lajtowo się tam jedzie, parę band, gap....
jelonfr
Kontakt:

chcialbym zaznaczyc, ze jezeli w piatek przed zawodam(1 pazdziernika)i nie bede mial 50 osob na liscie zawody zostana odwolane:P
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

To się pochwal ile masz i łopatka w dłoń. Poza tym jak to widzisz organizacyjnie bo jak przyjdziesz i godzinę przed o taśmujesz a potem pójdziesz w chooj to odpuść sobie.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
jelonfr
Kontakt:

No to ciekawe skad masz takie teorie, bo przez ostatnie 2 lata bylem na lopacie o 6 rano i trasa byla przygotowana na czas. Nie przypominam sobie tez zebym kiedykolwiek poszedl w **** i olal organizacje.
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

No powiedzmy bo było kilka niedomówień ;] w każdym razie ile masz ludzi zapisanych na obecna chwilę +dolicz mnie
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
jelonfr
Kontakt:

Siemka wszystkim, wykasowalismy troche plaskiego miedzy wawozami, mam nadzieje, ze wam sie spodoba:)
Drugi wawoz wyglada jak pobojowisko, do band za step upem wszystko zmiecione z powierzchni ziemi.
Wiec tak... gora trasy bez zmian, natomiast dol.... sa 2 warianty:
1.przez "nowa" trase, czyli hopa nad bandami(zeszloroczna opcja)
2.poczatek przez "nowa" trase, nastepnie nowym odcinkiem z bandami i wallridem wypad do drugiego wawozu na bandy za step upem.
Druga opcja wymaga wiecej roboty, ale ale mysle , ze jest jej warta :D
dzis z hajdasem w 4 godziny zrobilismy calkiem sporo ;)
Pozdr :mrgreen:
dżaman
Kontakt:

Post autor: dżaman »

Ja jestem jednak za pierwszą opcją .
jelonfr
Kontakt:

No dobra, to na aktualna chwile sprawa wyglada tak: gora jak rok temu czyli te bandy i schodki, nastepnie srodek przez step downa, krotka prosta, maly wawozik po lewej stronie, wyskakujemy z niego step upem, krotka prosta i na nowa trase, przy hopie nad bandami powstala alternatywa dla osob, ktore jej nie skakaly:) w sumie 2 mozliwosci omieniecia hopy bez strat czasowych, dalej w lewo na 2 stoliki, banda, banda, na drodze w prawo i technicznie miedzy drzewami do samego konca przez schodki:) meta mniej wiecej na lini kosza na smieci:) zapraszam wszystkich :mrgreen:
jelonfr
Kontakt:

tydzien czasu do zawodow, ledwo 23 zawodnikow
jezeli nie bedzie was wiecej, zawody zostana odwolane
w czwartek lub piatek napisze czy odbeda sie w ta niedziele, czy zostana przesuniete na nastepna z powodu pogody
jak juz by sie zebrali ludzie i pogoda dopisala, prawdopodobnie red bull dla kazdego zawodnika;)
crossc7
Kontakt:

Post autor: crossc7 »

Myśle, że step-up i zawody "dh" jakoś do siebie niepasują.. :wink: jelonfr ale załóż też, że nie wszyscy będą się przez internet zapisywać i może być tak, że zapisze Ci się 30 osób a na miejscu drugie tyle, chociaż nie wiem jak było w poprzednich latach. Jeżeli nawet to odwoływanie nie ma sensu, bo to zawody na spontanie, dla zabawy i tylko to sie liczy :wink:
JacekSlonik
Kontakt:

Post autor: JacekSlonik »

No to są i konkurencyjne zawody w drugiej części Krakowa - Trupi Las.
Organizacja na najwyższym poziomie, przewidziane puchary, nagrody, dyplomy ...
Chętnych zapraszamy!!

http://43ride.com/events/zawody-o-pucha ... ta-krakow/

:)
www.JacekSlonik.pl
jelonfr
Kontakt:

rok temu 55 osob zapisalo sie przez internet a 3 na miejscu:P 2 lata temu bylo 90 osob, dlatego mnie martwi statystyka roku 2010...... wiem, ze przesadzam:D ale jakos was mobilizuje:P co do step upa, to lepiej chyba, ze masz malego gapa do wawozu, z ktorego wyskakujesz step upem niz..... dlugaaaaaaa meczaca prosta, ktora denerwowala wszytkich w zeszlym roku i meczyla niesamowicie ;) łopoata jest jaka jest i wszyscy to wiemy, ale ma swoj klimat:)
crossc7
Kontakt:

jelonfr no ale też żeby nie był jakiś masakryczny poziom i coś rozmiarów gapa nad bandami by pasowało :wink: chyba, że postarc się o jakąś lepszą promocje, są jakieś plakaty na łopacie? innych miejscówkach? może by rzeczywiście przesunąć jeszcze tydzień, na 10.09, bo więcej osób się dowie, no i puchar skrzata wypada równocześnie :wink:
młody Wąsu
Kontakt:

Post autor: młody Wąsu »

Pogoda ma być, także nie ma się co o nią martwić, a jeżeli chodzi o zawodników to myślę, że większość jak przyjedzie w niedziele to się zapisze.O frekfencje się nie bój:)Ja będę na pewno:D
GBT 4ever!!!
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

crossc7 rozwiesisz plakaty to lesniczy sie calkiem wkurwi, no troche pomyslec

pozatym lepszy step niz prosta, niestety lopata to nie sa gory wiec trzeba kombinowac
jelonfr
Kontakt:

Hajdas masz racje, zreszta wystarczy zobaczyc co zrobil lesniczy z drugim wawozem bez powodu.....
lopata jest jaka jest wiec cudow nie zrobie:)
co do zapisow, zapisanym mozna sie uznac dopiero po napisaniu na gadu lub maila, a nie na forum :P
jutro napisze wieczorem czy przesuwam zawody, bo pogoda rzeczywiscie sie zapowiada ok, wazne tylko zeby zdazyla trasa sie wysuszyc przed impreza cala
crossc7 puchar skrzata to chyba impreza dla duzo mlodszych od nas :P i tak juz musialem przesuwac zawody z powodu harendy.... teraz jest to kwestia jak juz pisalem tylko pogody
napisze mi ktos jak lata sie tego step upa? i czy daje rade mniejsza alternatywa hopy nad bandami:)
crossc7
Kontakt:

jelonfr pisze:puchar skrzata to chyba impreza dla duzo mlodszych od nas :P
i dlatego warto by było zobaczyć to wydarzenie :wink:
ODPOWIEDZ