Wybor ramy (full) Downhillowej
Wybor ramy (full) Downhillowej
Witam , mam do wszystkich pytanie odnoscnie samej ramy z damperem, czyli jednym słowem Full a nie jakies dziadostwo!
Mam na wydanie około 2.7k-3k-3.2k na samą rame ktora bedzie współpracowac z Boxxerem, ktora bd miała najlepiej sztywną oś a jak bd zwykła to moze byc i zwykła, nie obraze sie. A co do dampera to najlepiej zeby był jakiś DHX albo ROCO WC albo cos innego dobrego. Jestem wzrostu 178cm, waze 69kg, mam szerokie bary, a nogi to sam miesień xDD Nie no a tak na powaznie, rama ma słuzyc do zjazdu, polskiego zjazdu, ja tam za FR nie jestem, chodz jak są jakies hopy to lece z nich.
Prosze was ludziska o wypisanie ram do tej kwoty, o wadach i zaletach, o systemach pracy, o cenie, i o tym czy to rama uzywana czy nowa(fajnie by było jak by była nowa). Prosze składac wszystkie propozycje!
Mam na wydanie około 2.7k-3k-3.2k na samą rame ktora bedzie współpracowac z Boxxerem, ktora bd miała najlepiej sztywną oś a jak bd zwykła to moze byc i zwykła, nie obraze sie. A co do dampera to najlepiej zeby był jakiś DHX albo ROCO WC albo cos innego dobrego. Jestem wzrostu 178cm, waze 69kg, mam szerokie bary, a nogi to sam miesień xDD Nie no a tak na powaznie, rama ma słuzyc do zjazdu, polskiego zjazdu, ja tam za FR nie jestem, chodz jak są jakies hopy to lece z nich.
Prosze was ludziska o wypisanie ram do tej kwoty, o wadach i zaletach, o systemach pracy, o cenie, i o tym czy to rama uzywana czy nowa(fajnie by było jak by była nowa). Prosze składac wszystkie propozycje!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rafcik, porównałem jak kupowałem swoją... V10 jeszcze rozważ jak lubisz raczej jechać i kleić się do ziemi niż latać [duużo sagu].
kasprzak, to się łożyska zmienia... moja na boki się nie wygina w ogóle, łożyska mają 2,5 roku. Jest sztywna, wystarczy złapać za ogon np. M3 i czuć różnicę. Generalnie mało wyginam ludziom ramy na boki, ale Norco są w czołówce. Przynajmniej Team DH.
kasprzak, to się łożyska zmienia... moja na boki się nie wygina w ogóle, łożyska mają 2,5 roku. Jest sztywna, wystarczy złapać za ogon np. M3 i czuć różnicę. Generalnie mało wyginam ludziom ramy na boki, ale Norco są w czołówce. Przynajmniej Team DH.
-
- Kontakt:
Rafcik pisze:Jestem wzrostu 178cm, waze 69kg,
Szukaj lekkiej ramy..dunkoła okmijaj bo to szajsss (kolega 3 ramę w tym sezonie na gwarancji dostał )
Iron Horsy to dobry pomysł ale szukaj w dobrym stanie,lubią pękać jak ktoś mocno sieka.. Wiem że kolega Tomcio FR miał/ma na sell zadbaną i w dobrej kondycji...napisz do niego bo kasy powinno starczyć a rozmiar pasuje dla Ciebie
Jak nie to szukaj czegoś przez zimę bo okazje się trafiają

Las3k_91 Ldz nie ciskaj się tak o norkę,klocem podaje na wadze

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!