Puchar Skrzata

JacekSlonik
Kontakt:

Post autor: JacekSlonik »

Faktycznie - Snikers mógłby być zbyt długą trasą jak na mierzony przejazd - dobrze im szło ale płynnie całości jeszcze nie przejadą :) Natomiast trupie Węże - rewelacja! Każde z nich powinno dać radę. Tak więc z Krissem jak najbardziej się piszemy - pierwsza niedziela października nam również pasuje :)
Co do gadżetów - mogę podjąć się drukowania dyplomów za miejsce/udział. Ale faktycznie coś oprócz tego, ciut bardziej materialnego, również by się przydało.
A resztę zdjęć z wczoraj do relacji Mecenasie właśnie Ci wysyłam - więc możesz już śmiało nad tekstem dumać :)
www.JacekSlonik.pl
terk
Kontakt:

Post autor: terk »

Dyplom, sądzę, że byłby dobry dla trójki najlepszych (wraz z medalem), a dla wszystkich można by zrobić fajne naklejki na kask lub rower. Moja Aśka też może pomóc w zaprojektowaniu i druku. Co jeszcze? Szampan picollo, napewno, i skrzynki po butelkach na prowizoryczne podjum - wiem, wiem, wynik nie jest najważniejszy, ale jednak... Może po prostu słodycze w ramach dyspensy.
tentego
Kontakt:

Post autor: tentego »

wpisuje sie ponownie. 3 padziernika brzmi ok. czy wiadomo ilu bedzie potencjalnych zawodnikow, macie jakies zgloszenia? ja wrzucam swojego 10 latka Huberta.
co do nagrod to proponuje zrobic zrzutke, np. po 20-30 zl. To niewielka kwota, a zebrana suma da wieksze opcje w wyborze nagrod. zamiast o cukierkach i pikolo mozna pomyslec o prawdziwych rowerowych fantach. mam znajomych w sklepach rowerowych w krk i mysle, ze spokojnie uda sie zrobic dobre ceny.
nie wiem kto pelni funkcje organizatora, czy Ty terk?
ze swojej kwoty deklaruje wplate uzgodnionej kwoty na podane konto. nawet gdyby w ostatecznosci nie udalo nam sie dotrzec na zawody, to z checia zrobie to dla idei.
JacekSlonik
Kontakt:

o ile samą zrzutkę jak najbardziej popieram, o tyle kwestię gadżetów rowerowych - chyba jednak nie bardzo :/ bo wypadałoby aby każdy dzieciak został doceniony nagrodami, a nie tylko najlepsi. A co uniwersalnego kupimy za 20-30 nawet po rabatach? lampki? dzwonki? trąbki? dętki?
No chyba że odwrotna opcja - dyplomy dla wszystkich, nagrody dla wybranych.
Ale jak sądzę temat otwarty.
A co do ilości chętnych - nie wiem czy terk (bo to On jest inicjatorem) ma jakieś pozaforumowe zgłoszenia, ale mam wrażenie że to właśnie tu tworzymy listę startową :)
www.JacekSlonik.pl
terk
Kontakt:

Poza Wami mam jeszcze 4 zgłoszenia, czyli że jest szansa na wystawienie ok. ósemki dzieciaków. Mogę pełnić funkcję gospodarza i organizatora, tym bardziej jeżeli zawody mają się odbyć w Trupie, który wraz ze znajmymi dzierżawimy. Może rozejrzyjmy się, czy nie da się zrealizować pomysłu tentego. Chodzi mi po głowie zakup np. lampek rowerowych "pluskiewek" - moje dzieciaki mają wielki fun jak je zakładają, a jest szansa, że zmieścimy się w 30 zł. na każdego dzieciaka.
terk
Kontakt:

Udało mi się zwerbować jeszcze parę osób i może się okazać, że pościgamy się w gronie ok. 15 maluchów. Tak czy owak prosiłbym o potwierdzenie uczestnictwa na maila: rwypior@kkpw.pl. Tym bardziej, że chciałbym odebrać od Was także deklaracje, jakim budżetem dysponujemy. Wstępnie, w nawiązaniu do wcześniejszej propozycji wpisowego na poziomie 30 zł., sądzę, że możnaby dla każdego dzieciaka zakupić coś pomiędzy medalem a wisiorem, który bedzie jednocześnie pełnił funkcję gadżetu (np. wisior z trupią czaszką - orientowałem się nawet, czy da się coś takiego wykonać z glinki na specjalne zamówienie, ale "artysta" odmówił wykonania czegokolwiek, co nawiązywałoby do trupiej czaszki, zatem skłaniam się do zakupów standardowych wisiorków w stylistyce soft heavy metalowej ;-) po 8 zeta sztuka), a dla trójki najlepszych pucharki (najlepiej też z rozbitej czaszki, czyli na deficytowym rynku raczej kubki czy cś w tym rodzaju w stylistyce trash metalowej ;-P). Plus dyplom, numerek na rower i naklejki dla każdego. Co Wy na to?
Startujemy w najbliższą niedzielę, o 10.00 rano, by po jakichś dwóch godzinach treningów urządzić dwa przejazdy mierzone, przy wykorzystaniu stopera (ma ktoś bardziej profesjonalny?) i walkie talkie (mam na stanie). Jeżeli uważacie, że powinniśmy zacząć później, zwłaszcza ze względu na dojeżdżających spoza Krk, dajcie znaka.
Czekam na Wasz odzew i propozycje na maila albo tutaj.
Aha, pytanie do adminów: czy jak zrobię plakat, zawiesicie mi go na stronie głównej? Na Harendzie zorientowałem się, że wielu opiekunów krasnali nie wiedziało nic o imprezie, bo nie śledzi wątków na forum.
JacekSlonik
Kontakt:

Super! Świetnie że się grono rozrasta! Oby tylko pogoda jokotoko dopisała, bo Trupi w błocku może nie być wystarczająco zachęcający :)
Budżet - jak najbardziej - 30 zł wyłożę z przyjemnością :)
A co do rozpropagowania - obstawiam że na 100% Zbig z 43Ride.com zamieści info. A i DH-zone nie powinien mieć nic przeciwko - może pisz prosto na redakcja[at]dh-zone.com bo admini też mogą nie zaglądać na forum :)
www.JacekSlonik.pl
kubabiker
Kontakt:

Post autor: kubabiker »

tez bym wzial udzial jakbym mial dzieciaka:D hehe
JacekSlonik
Kontakt:

Spoko, może zrobi się z tego cykliczna impreza - to zdążysz na kolejne edycje ;)
www.JacekSlonik.pl
JacekSlonik
Kontakt:

Jak ktoś zainteresowany wyglądem trasy - dziś na Krissa treningu na Wężach nakręciłem krótki filmik: www.pinkbike.com/video/162836/
www.JacekSlonik.pl
JacekSlonik
Kontakt:

Mecenasie - wielkie dzięki za super organizację! Wszytko dopięte na ostatni guzik - jakby to conajmniej Puchar polski był :) I te teksty na Certyfikatach - świetnie oddają klimat - tak więc dodatkowy szacun za "pióro"!
Do tego nie myślałem że w jednym miejscu może się zebrać tylu "zakreńceńców" z tak małymi dzieciakami :)
A teraz czekając na Twą relację siadam do obrabiania zdjęć ... będzie obszerna galeria.

Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia - mam nadzieję że jeszcze przed kolejną edycją ;)
www.JacekSlonik.pl
ODPOWIEDZ