Udało mi się zwerbować jeszcze parę osób i może się okazać, że pościgamy się w gronie ok. 15 maluchów. Tak czy owak prosiłbym o potwierdzenie uczestnictwa na maila:
rwypior@kkpw.pl. Tym bardziej, że chciałbym odebrać od Was także deklaracje, jakim budżetem dysponujemy. Wstępnie, w nawiązaniu do wcześniejszej propozycji wpisowego na poziomie 30 zł., sądzę, że możnaby dla każdego dzieciaka zakupić coś pomiędzy medalem a wisiorem, który bedzie jednocześnie pełnił funkcję gadżetu (np. wisior z trupią czaszką - orientowałem się nawet, czy da się coś takiego wykonać z glinki na specjalne zamówienie, ale "artysta" odmówił wykonania czegokolwiek, co nawiązywałoby do trupiej czaszki, zatem skłaniam się do zakupów standardowych wisiorków w stylistyce soft heavy metalowej

po 8 zeta sztuka), a dla trójki najlepszych pucharki (najlepiej też z rozbitej czaszki, czyli na deficytowym rynku raczej kubki czy cś w tym rodzaju w stylistyce trash metalowej ;-P). Plus dyplom, numerek na rower i naklejki dla każdego. Co Wy na to?
Startujemy w najbliższą niedzielę, o 10.00 rano, by po jakichś dwóch godzinach treningów urządzić dwa przejazdy mierzone, przy wykorzystaniu stopera (ma ktoś bardziej profesjonalny?) i walkie talkie (mam na stanie). Jeżeli uważacie, że powinniśmy zacząć później, zwłaszcza ze względu na dojeżdżających spoza Krk, dajcie znaka.
Czekam na Wasz odzew i propozycje na maila albo tutaj.
Aha, pytanie do adminów: czy jak zrobię plakat, zawiesicie mi go na stronie głównej? Na Harendzie zorientowałem się, że wielu opiekunów krasnali nie wiedziało nic o imprezie, bo nie śledzi wątków na forum.