Pomoc w wyborze gogli
Też je mam, kosztują w okolicach 150zł. Nigdy mi nie zaparowały, a często jak podprowadzam rower na traskach to nie zdejmuje kasku i gogli.
ja mam w Strike Progrip 3450 idealnie pasują.Nie parują.Ogółem dobre gogle.
Szybka ma filtr, który ściemnia szybkę jeśli jest wystawiony na mocne światło, w zimie jazda w nich to sama przyjemność, biały śnieg robi się błękitny i nie odbija się od niego tak mocno słońce.
-
- Kontakt:
Ja nie mam kłopotu z parowaniem - może kilka razy na cały sezon - tylko i wyłącznie gdy podprowadzałem na dłuższą trasę bike. Szyby są ogólnodostępne - można nawet je kupić w małym sklepie rowerowym w mojej mieścinie.BiałyMadball pisze:Często są zaparowane, ciężko znaleźć wymienne szybki do tego modelu w Polsce
To chyba największy minus z możliwych - mam to samo. To tylko 1/2 mm pasek materiału, no ale jednak defekt.BiałyMadball pisze:o pewnym czasie oderwała mi się już tasiemka z materiału na gąbkach
Zgadzam się z Tobą w tym w 1oo%.BiałyMadball pisze:Najtańszy model smitha na rynku... Lepiej dołożyć i kupić już coś lepszego. Można kupić, jak masz naprawdę ostro okrojony budżet na gogle. Złe nie są, ale rewelacji się nie spodziewaj.