Red Bull Rampage online?

Szymon_331
Kontakt:

Post autor: Szymon_331 »

Też mnie to dziwi. Jedyne co było ok to tępo i płynność. Reszta przejazdu wyglądała jak Downhill na czas a nie widowiskowy freeride.
XooX
Kontakt:

Post autor: XooX »

Poczekajmy na drugi przejazd Zinka, jeśli nie wyglebi to może być ciekawie. Moim zdaniem Atherton powinien być 5-6 :wink:
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

żenada z wynikami, Gee nie zasłużył na 2-gie miejsce, nawet na top 5 nie
Wito
Kontakt:

Post autor: Wito »

snizy dokładnie ,a czy on przypadkiem jechał tylko raz ?Tak mi się wydawało ,widocznie nie chciał się upokorzyć hehe ,gee max 6 miejsce mógł mieć .Swoją drogą Bourdon mnie zaskoczył hehe szkoda że się mu nie udało .
http://www.pinkbike.com/photo/2126625/
snizy
Kontakt:

Wito pisze:a czy on przypadkiem jechał tylko raz ?
jechał tylko raz... co jeszcze raz ukazuje jaką jedna wielką fikcja było całe to głosowanie
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Ogólnie zawody mnie zawiodły - jakoś brakowało mi kreatywności - prawie wszyscy zaliczali Icona, Bourdon jako jedyny spróbował tego hipa, Claw zrobi powtórke z poprzedniego roku i paru innych zawodników też zrobiło "replay". Zink pocisnął,a poza nim to jeszcze Lacon mnie pozytywnie zaskoczył. Na moje Gee napewno zasługuje na podium - płynny przejazd i jako jedyny zaliczył dropa w walla.
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
snizy
Kontakt:

nopainnogame pisze:i jako jedyny zaliczył dropa w walla.
a nie zauważyłeś, że cała reszta Pro jechała inna ambitniejsza linia ... z większą ilością dropów, przypominam to były zawody FR a nie kto zjedzie najszybciej na dół... z wynikiem Gee to jedna wielka ściema, najbardziej skrzywdzili chyba Vanderhama
tikk
Kontakt:

Post autor: tikk »

Jakby Lacon w drugim przejeździe dokręcił backflipa no hands to przeskoczyłby Gee.
tikk
snizy
Kontakt:

zresztą na dvd tak to zapewne zmontują że wyjdzie że Gee przeskoczył 1/2 trasy a inni walczyli z każdym przejechanym w dół metrem trasy...

Jakby Lacon w drugim przejeździe dokręcił backflipa no hands to przeskoczyłby Gee.
Luncegu chyba nie ma siostry która ciągła by loda połowie sędziom... sorry ale tak to wygląda
hornet7
Kontakt:

Post autor: hornet7 »

ej Panowie tak na przyszłość (powracam do tematu jakości odbioru) to korzystajcie z najbardziej optymalnej przeglądarki do możliwosci waszego łącza i kompa. Ja korzystam na codzień z opery ale Rampage oglądałem przez google chrome i wszystko chodziło aż miło (oglądałem na PB). U niektórych problemem jest sam system operacyjny (u mnie Vista robi problemy z mozilla i coraz mniejsze właśnie z operą a z chrome'm już wogóle)

Pozdrawiam
PB: http://tnij.org/pinkibinki
matuff
Kontakt:

Post autor: matuff »

Nagrywał ktoś?
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

hornet7 dobrze gada :)
Ja mam "siódemkę" i na Chromie fajnie chodziło ale oko mi sie zmrużyło po 20 minutach :D
kutper
Kontakt:

Post autor: kutper »

Moje zdanie krótko jeśli wolno :
1. Vanderhama naprawdę skrzywdzono
2. Zink ładnie 360 z Oacley-a i należało się pierwsze
3. Gee... jak już wyżej słusznie zauważono, jako jedyny zrobił drop na wall czyli podobnie jak Zink 360 więc pudło zasłużone.
4. Lacon też ładnie

W pierwszej 5 raczej nie było przypadkowych nazwisk. Oglądałem całość i według mnie faktycznie niektóre przejazdy zasługiwały na większe noty.
p.s.
Też oglądałem na Chrom-ie z PB i bez problemu a na Mozilla zacinało ;)
Demo 7, 2009r,Boxxer 2010r http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=4906072
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

po to były kryteria, zeby nie samymi trickami wygrywać tlyko ogółem, Gee tricków wogóle nie robił, ale co z tego, jak według nich jechał płynnie, szybko, składnie i czysto, a na końcu poleciał w świetnym stylu coś czego nikt inny nie ogarnął, albo mało kto podchodził, a dlaczego? no napewno nie dlatego że było zbyt proste. na pudło zasłużył i ogólnie pod względem kontrolii nad rowerem był daleko przed wszystkimi co mu zaprocentowało (nie mówie tu o trickach które tylko w pewnym stopniu miały wpływ na końcowy wynik). Prawdziwego ducha rampaga oddał Zinc, chociaż było to zdecydowanie postawienie wszystkiego na jedną karte, ale udało mu się, niesamowity gość
http://dhcyc.pinkbike.com
tatuator
Kontakt:

Post autor: tatuator »

Gdzie można zobaczyć powtórkę finałów?
kutper
Kontakt:

Post autor: kutper »

Przypomnijcie mi kto amora złamał, bo żem zapomniał a chciałem sobie poszukać ten motyw w google ......
dzięki,
Demo 7, 2009r,Boxxer 2010r http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=4906072
snizy
Kontakt:

kutper pisze:Przypomnijcie mi kto amora złamał
nie wiem kto ale to były 888 ;)

swoją droga komentarze miażdżyły:)
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

kutper Chyba Curtis Robinson.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Awaria
Kontakt:

Post autor: Awaria »

z tego co ogladalem to naprawde niektorzy wykrecili fajne tricki i moim zdaniem to oni powinni zajac pierwsza 10, tymczasem znalazlo sie tu pare ludzi z pucharu swiata ktorzy chyba swoje miejsce zawdzieczaja slawie ktora zdobyli zjezdzajac w mistrzostwach swiata ;/ Bez urazy ale no kurcze nie chce sie spierac ale gee faktycvznie scianke fajnie zaliczyl ale inni robili to podobnie moze gorzej moze lepiej, pierwsza 3 powinna to zawdzieczac kreatywnosci w doborze trickow i umiejetnosci czystego ich wykonania, a naprawde sporo osob ladowalo tak jak gee... Ja juz nawet sluchajac komentatora delikatna stronniczosc wyczuwalem, faktycznie nie lubie athertonow, ale chyba nie jestem az tak niesprawiedliwy zeby okreslac jego wystep za przecietny jak na ludzi ktorzy tam brali udzial... ale moze ja sie poprostu nie znam (chociaz po co w takim razie tacy amatorzy jak ja mieli dostep do glosowania? :))
http://utn.pl/OKAZJE  <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
ODPOWIEDZ