Luzy na wahaczu
Luzy na wahaczu
Witam. Stał się mały problem, a mianowicie popsułem rame xd zrobił mi sie mały luz na wachaczu, rama to Transition Dirtbag.
Oświeci mnie ktoś jak pozbyć się tego luzu na dłuższą metę niż dokręcanie śrubek?
bardzo prosze o pomoc, z góry dzięki
Oświeci mnie ktoś jak pozbyć się tego luzu na dłuższą metę niż dokręcanie śrubek?
bardzo prosze o pomoc, z góry dzięki
-
- Kontakt:
odkryłem problem tego luzu.
na jakiś czas on zniknął, ale teraz wyciągam rower z piwnicy i serwisuje i czuje ze mam coraz większy luz, i z ciekawości chwyciłem sobie ręką tam gdzie rama trzyma damper, przy dolnej rurze, i okazało się ze tam jest luz, na tulejce czy coś.
jak mam sie z tym uporać?
w jednym sklepie rowerowym mi powiedzieli że dystrybutor transition na Polskę już nie działa i że ciężko będzie takie tulejki bądź śruby dostać..
Jakieś sugestie ? xd
na jakiś czas on zniknął, ale teraz wyciągam rower z piwnicy i serwisuje i czuje ze mam coraz większy luz, i z ciekawości chwyciłem sobie ręką tam gdzie rama trzyma damper, przy dolnej rurze, i okazało się ze tam jest luz, na tulejce czy coś.
jak mam sie z tym uporać?
w jednym sklepie rowerowym mi powiedzieli że dystrybutor transition na Polskę już nie działa i że ciężko będzie takie tulejki bądź śruby dostać..
Jakieś sugestie ? xd
-
- Kontakt:
Tulejki do dampera to koszt 35-40 zł za stronę:
http://allegro.pl/tuleje-montazowe-dyst ... 12956.html
Tokarz, zrobi ciut taniej.
http://allegro.pl/tuleje-montazowe-dyst ... 12956.html
Tokarz, zrobi ciut taniej.
Z gówna bata nie ukręcisz.
załóżmy że dorwałem już tokarza (chciałbym bardzo xd) i daje mu tulejki na wzór, i elegancko wszystko, mówie że chce aluminiowe, zrobił je i jaką cene mi może dać ? jeśli to coś pomoże to rama Dirtbag i damper swinger.
i np. dam mu te wyrobione tulejki i on nie zrobi takich jak te wyrobione ? xd czyli wyrobionych ? xd
nie znam sie na tym bo zrobiłem błąd życiowy i ucze się w kierunku technik spedytor wiec wybaczcie moją niewiedze .. xd
i np. dam mu te wyrobione tulejki i on nie zrobi takich jak te wyrobione ? xd czyli wyrobionych ? xd
nie znam sie na tym bo zrobiłem błąd życiowy i ucze się w kierunku technik spedytor wiec wybaczcie moją niewiedze .. xd