UWAGA Na tego treka!
UWAGA Na tego treka!
Witam! Sprzedałem pod koniec lipca ten rower za 10200zł!! temu koledze z rzeszowa, uczestniczylem w nich w niejednych zawodach i dość intensywnie eksploatowałem w lasku wolskim, więc proszę nie brać do serca że rower w stanie bdb!! Kolega po prosru chce zarobić na rowerze! POZDRO!
Link allegro:
http://allegro.pl/trek-session-88-fox-4 ... 60123.html
Link allegro:
http://allegro.pl/trek-session-88-fox-4 ... 60123.html
Z resztą podczas zakupu kolega z rzeszowa stwierdził, że w rowerze jest kierownica krzywa (kilka poważnych gleb było), skrzywiony hak przerzutki oraz liczne wgnioty na obręczy tylnej, oprócz tego coś stuka w amortyzatorze przednim jak i czasami powaznie skrzypi zawieszenie tylne!!
Temat ku przestrodze, przed zakupem tak zwanej "igły"!:)
Temat ku przestrodze, przed zakupem tak zwanej "igły"!:)
- a może kolega wyremontował rower i sprzedaje w stanie lepszym?
W ogóle trochę nie HALO skoro opchnąłeś gościowi rower i piszesz tu za ile, to że ty tyle za niego wziąłeś nie oznacza, że on ma teraz wziąć mniej bo ty nie znasz się na podstawowych zasadach handlu
dla mnie temat do jak najszybszego skasowania
W ogóle trochę nie HALO skoro opchnąłeś gościowi rower i piszesz tu za ile, to że ty tyle za niego wziąłeś nie oznacza, że on ma teraz wziąć mniej bo ty nie znasz się na podstawowych zasadach handlu

dla mnie temat do jak najszybszego skasowania
http://www.allegro.pl/item934868489.html
w ogóle niezły z Ciebie h** stary chcesz zrobić koledze na złośc ;| albo jesteś zdenerwowany bo chce zarobić na rowerze co Ciebie w ogóle to interesuje człowkieku! nie rozumiem Cię daj sobie spokók bo szkoda czytać co niektórzy ludzie zaczynają pisać na tym DHZ ostatnio ! masakra i dosłownie żal mi Ciebie...
To trek z tego tematu (zdjęć) że tak spytam?
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... c&start=38
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... c&start=38
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Kamil89 bardzo cieszę się z Twojego poglądu, a jeśli DHZ nie pasuje Ci to moze zaprzestań zaglądać na niego;)!
mysticar to nie jest ten Trek, ten kolega kupił go od Jody;)
Jeszcze raz powtarzam, że post stworzony aby ostrzec przed rowerem którego stan ma być idelany w zamierzeniu sprzedającego, w rzeczywistości trochę inaczej!
Może dzieki temu nie będzie potem tematu o kolejnym oszustwie, niezadowoleniu z zakupu:)
mysticar to nie jest ten Trek, ten kolega kupił go od Jody;)
Jeszcze raz powtarzam, że post stworzony aby ostrzec przed rowerem którego stan ma być idelany w zamierzeniu sprzedającego, w rzeczywistości trochę inaczej!
Może dzieki temu nie będzie potem tematu o kolejnym oszustwie, niezadowoleniu z zakupu:)
Kamil89 Jaki ch*j (pisze się przez CH)?
Na moje oko bardzo dobrze się zachował, jeśli to nie FAKE, to plus dla niego, wie jak rower wyglądał + dodatkowe, ewentualne uszkodzenia, to że ktoś go "wyremontował: nie oznacza że ma być drożej sprzedawany, bo kondycji rur ramy nic nie zmieni, a tego sprawdzić się nie da w żaden sposób, więc przestańcie Wy pieprzyć głupoty.
Jeśli autor tematu leci w kulki (ale po co maiłaby) to jedyne zmieni że potencjalny nabywca jeszcze bardziej, wnikliwie przeanalizuje historię roweru, i przyjrzy się rowerowi, co - jeśli aukcja to 100% prawdy - nic nie zmieni. Więc plus dla onlyblack że chciało mu się napomnieć o tym.

Na moje oko bardzo dobrze się zachował, jeśli to nie FAKE, to plus dla niego, wie jak rower wyglądał + dodatkowe, ewentualne uszkodzenia, to że ktoś go "wyremontował: nie oznacza że ma być drożej sprzedawany, bo kondycji rur ramy nic nie zmieni, a tego sprawdzić się nie da w żaden sposób, więc przestańcie Wy pieprzyć głupoty.
Jeśli autor tematu leci w kulki (ale po co maiłaby) to jedyne zmieni że potencjalny nabywca jeszcze bardziej, wnikliwie przeanalizuje historię roweru, i przyjrzy się rowerowi, co - jeśli aukcja to 100% prawdy - nic nie zmieni. Więc plus dla onlyblack że chciało mu się napomnieć o tym.
To w ogóle jest bzdura, a za kilka miesięcy napiszesz w "skradzione" jaki Ty to biedny jesteś, że ktoś tam Ci hamulec zepsuty przysłał.Kamil89 pisze:w ogóle niezły z Ciebie h** stary chcesz zrobić koledze na złośc ;| albo jesteś zdenerwowany bo chce zarobić na rowerze co Ciebie w ogóle to interesuje człowkieku!

Ja tam wielkim znawcą nie jestem, ale gdybym kupował rower za 10k to bym go bardzo dokładnie oglądał i bez konkretnej jazdy próbnej nie brał.onlyblack pisze:Z resztą podczas zakupu kolega z rzeszowa stwierdził, że w rowerze jest kierownica krzywa (kilka poważnych gleb było), skrzywiony hak przerzutki oraz liczne wgnioty na obręczy tylnej, oprócz tego coś stuka w amortyzatorze przednim jak i czasami powaznie skrzypi zawieszenie tylne!!
Wymiana kierownicy, haka przerzutki, obręczy i serwis amora to może ta różnica 1400zł w cenie

Pisze, że stan ramy b.dobry - przecież jej nie malował i nie spawał. Po poważnych glebach uszkodzenia powinny być zauważalne.
onlyblack pisze:uczestniczylem w nich w niejednych zawodach i dość intensywnie eksploatowałem w lasku wolskim
onlyblack ciekawe czy jak sprzedawałeś rower, również byleś taki wylewny co do jego stanu technicznego...onlyblack pisze:(kilka poważnych gleb było)
sprzedałeś rower za 10200 zł... koleś wrzucił na Allegro 11600 (może uwzględnił inflacje/kurs dolara/przyszłoroczną podwyżkę VAT:) a może po prostu wrzucił z dużym zapasem w razie ewentualnych negocjacji cenowych...
za to Ty zrobiłeś mu mega antyreklamę na największym forum tematycznym i posadziłeś o próbę oszustwa - tylko dlatego bo sprzedaje troszkę drożnej niż od Ciebie kupił
Nie rozumieć to można Ciebie, jeśli mówisz tak jak piszesz to ciekaw jestem jak się komunikujesz ze światem...Kamil89 pisze:człowkieku! nie rozumiem Cię daj sobie spokók bo szkoda czytać co niektórzy ludzie zaczynają pisać na tym DHZ ostatnio ! masakra i dosłownie żal mi Ciebie...
onlyblack, ja również Ciebie poprę - jak miło czasem zobaczyć, że są jeszcze uczciwi ludzie (mam nadzieję).
A ja bym nawet powiedział, że niezłą reklamę... tyle że teraz potencjalny klient się po prostu dwa razy zastanowi, jak pisał Segativ.snizy pisze:za to Ty zrobiłeś mu mega antyreklamę na największym forum tematycznym
http://brooce.pinkbike.com
onlyblack bardzo dobrze sie zachował, skoro użytkował ten sprzęt to wie najlepiej w jakim może być stanie.
Nie wiem skąd odrazu pretensje niektórych użytkowników którzy widzieli ten rower jedynie na zdjęciu... ciekawy jestem co by zrobili gdyby wydali 10 tysięcy zł na rower który za miesiąc im sie rozleci
Nie wiem skąd odrazu pretensje niektórych użytkowników którzy widzieli ten rower jedynie na zdjęciu... ciekawy jestem co by zrobili gdyby wydali 10 tysięcy zł na rower który za miesiąc im sie rozleci

Sell: Rower - Intense M9
-
- Kontakt:
Samochód za te pieniądze z każdej strony się ogląda, rower nie? Cena często schodzi w dół, dobrze jest mieć jakiś pułap. Poza tym mógł go ulepszyć. Poza tym wygląda ok. Może po prostu gościa nie lubisz, dziewczynę Ci odbił czy coś? Kupując zjazdówkę na allegro trzeba mieć świadomość, że była wykorzystywana zgodnie z przeznaczeniem = dostała po dupie. Jakby to był rower XC, to co innego.
"Wg mnie"
"Wg mnie"