UWAGA Na tego treka!
eksploatowany w lasku wolskim, toż to tam nie ma nawet kamieni i jest płasko to jedna sprawa, ze zawody znaczy rower serwisowany i nie byl zaniedbany jak dla mnie plusy. Nawet jeśli na rowerze byles na wszystkich zawodach w co wątpie to bylo ich z 10.
Mozna rzec rower idealny.
10% róźnicy w cenie twojej a jego, to zadna roznica wiec chyba Cie zazdrosc zrzera ze gosc ma szanse sprzedac drozej rower.
i jestem przekonany na 10000000000% ze gdy go sprzedawales to mowiles zupelnie co innego o stanie tego rowera,a nie opowiadales ze ma wgnoty ze powazne gleby itd.....
jak dla mnie totalna bzdura.
Skąd wiesz ile jest wart ten rower ze wzgledu na wady, dla niego byl tyle wart ile ci dal, ale moze ktos inny zobaczy wady i uzna ze moze dac 10% wiecej zeby go kupic. trzeba bylo poczekac dluzej a nie sprzedawac odrazu i teraz bzdury wypisywac
o wartosci roweru nie ty decydujesz tylko RYNEK on ci tyle dal i nic wiecej tobie do tego, ze sprzeda o 10% drozej znaczy ze jest wart tego, skad wiesz czy on nie mowi kazdemu klientowi o przeszlosci roweru opowiada jak byl eksploatowany itd. tak jak ty opowiadales??????????????!!!!!!!
jesli mowi to jest w 10000000000% uczciwy nawet jesli sprzeda za 14tys
pozatym: krzywy hak, powgniatana obrecz to sa rzeczy eksploatacyjne.
Mozna rzec rower idealny.
10% róźnicy w cenie twojej a jego, to zadna roznica wiec chyba Cie zazdrosc zrzera ze gosc ma szanse sprzedac drozej rower.
i jestem przekonany na 10000000000% ze gdy go sprzedawales to mowiles zupelnie co innego o stanie tego rowera,a nie opowiadales ze ma wgnoty ze powazne gleby itd.....
jak dla mnie totalna bzdura.
Skąd wiesz ile jest wart ten rower ze wzgledu na wady, dla niego byl tyle wart ile ci dal, ale moze ktos inny zobaczy wady i uzna ze moze dac 10% wiecej zeby go kupic. trzeba bylo poczekac dluzej a nie sprzedawac odrazu i teraz bzdury wypisywac
o wartosci roweru nie ty decydujesz tylko RYNEK on ci tyle dal i nic wiecej tobie do tego, ze sprzeda o 10% drozej znaczy ze jest wart tego, skad wiesz czy on nie mowi kazdemu klientowi o przeszlosci roweru opowiada jak byl eksploatowany itd. tak jak ty opowiadales??????????????!!!!!!!
jesli mowi to jest w 10000000000% uczciwy nawet jesli sprzeda za 14tys
pozatym: krzywy hak, powgniatana obrecz to sa rzeczy eksploatacyjne.
mike007 nie mam pojęcia co wnosi do tematu Twoja wypowiedź, wygląda wręcz jakbyś własnie ty sprzedawał ten rower, czujesz się urażony...
Trek ma już 2 lata prawie i jakieś zmęczenie, wypracowanie materiałów napewno nastąpiło!
Temat został założony po to aby oznajmić, że rower był używany w taki sposób do jakiego był stworzony w każdym pełni słowa tego znaczeniu, a nie do jazdy po bułki jak to można wnioskowac po aukcji.
Trek ma już 2 lata prawie i jakieś zmęczenie, wypracowanie materiałów napewno nastąpiło!
Temat został założony po to aby oznajmić, że rower był używany w taki sposób do jakiego był stworzony w każdym pełni słowa tego znaczeniu, a nie do jazdy po bułki jak to można wnioskowac po aukcji.
-
- Kontakt:
"pozniej w zyciu tez bedziecie skazani na te BRZYDSZE DZIEWCZYNY bo zabraknie fantazji
" Już go lubię
2 lata to nie jest tak dużo. W Polsce to jest z 15 miesięcy na jazdę, a kto w tym wieku cały czas na rowerze siedzi? Kupując taką cienkościenną, sezonową ramę, trzeba mieć świadomość, że w każdym momencie może się rozjechać. Dla mnie to też aksjomat, dlatego nigdy bym czegoś takiego nie kupił.

Przecież to oczywiste dla każdego powinno być, aksjomatem jest, że jak ktoś kupuje rower za 20k to go używa. Codziennie mogłyby powstawać setki takich tematów, jak setki aukcji powstaje.onlyblack pisze:Temat został założony po to aby oznajmić, że rower był używany w taki sposób do jakiego był stworzony w każdym pełni słowa tego znaczeniu, a nie do jazdy po bułki...
Wcale nie, nie napisał, że używał go inaczej niż z przeznaczeniem, więc czemu ktoś ma zakładać, że to robił?onlyblack pisze:...jak to można wnioskowac po aukcji.
2 lata to nie jest tak dużo. W Polsce to jest z 15 miesięcy na jazdę, a kto w tym wieku cały czas na rowerze siedzi? Kupując taką cienkościenną, sezonową ramę, trzeba mieć świadomość, że w każdym momencie może się rozjechać. Dla mnie to też aksjomat, dlatego nigdy bym czegoś takiego nie kupił.
Czytam te wypociny i dochodzę do wniosku że zazdrość dupę Ci ściska !! Spyliłeś swój rower komuś kto go odsprzedaje dalej i nie masz do tego kompletnie prawa się wtrącać. Rozumiem gdybyś sprzedał pękniętą ramę i powiedział o tym nabywcy a on dalej by już to zatajał to wtedy Twoje postępowanie będzie godne.onlyblack pisze:Witam! Sprzedałem pod koniec lipca ten rower za 10200zł!! temu koledze z rzeszowa, uczestniczylem w nich w niejednych zawodach i dość intensywnie eksploatowałem w lasku wolskim, więc proszę nie brać do serca że rower w stanie bdb!! Kolega po prosru chce zarobić na rowerze! POZDRO!
Link allegro:
http://allegro.pl/trek-session-88-fox-4 ... 60123.html
Teraz to zachowujesz się infantylnie człowieku. Ciekawe czy jak go spylałeś to byłeś tak szczery w opisie jak teraz ?? Wątpię..pomijając fakt że kompletnie nie wiesz co nabywca zrobił z tym Twoim "wyeksploatowanym" w lasku wolskim rowerkiem...może wszystko rozebrał,wymienił łożyska,serwisował dokładnie piasty,naprostował obręcze,wymienił szprychy i odremontował lekko śmigany rower na cacy. Poniósł jakieś koszty i uwzględnił je w cenie sprzedaży !!
Takie są prawa rynku synku..(bez urazy)
Nędzne takie zachowanie moim zdaniem gdy rower sprawny a śmigany...ilu z Was sprzedało używane partsy słowem nie stękając jak mocno waliły o glebę...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
prawidłową decyzje to powinni podjąć już dawno Moderatorzy... ale ostatnio Moderacja zapadła w sen zimowy...onlyblack pisze: mam nadzieję że pomogłem komuś podjąć prawidłową decyzję na tematt kupna tego roweru:)
odnoszę wrażenie, że z fałszywi oszczerstwami to Ty masz bliżej.. bo nie pokazałaś żadnego sensownego argumentu na temat złego stanu technicznego roweru... odnoszę wrażenie, że jedynym powodem ... jest zwykła zawiść.onlyblack pisze:Mimo wszystkich fałszywych oszczerstw w moją stronę
sorry że to powiem, ale mnie kurw*ca bierze, ja czytam te wypociny! kolego, zwykła ZAZDROŚĆ to nie powód żeby komukolwiek dupe obrabiać! a na dodatek to ciężko jest zajechać fulla 200/200 w lasku wolskim, nie bądźmy śmieszni! jeżeli bym kupował taki rower, to bym go pojechał, zobaczył wszędzie, dopytał. I to OBECNY właściciel ma mi udzielić rzetelnych informacji, nie ty. I popieram snizy'ego w 100%, bo żadnego sensownego argumentu nie przedstawiłeś, taka prawda. Zauważyłem, że w środowisku zaczynają się dziać naprawde max ch*jowe rzeczy typu kradzieże, obrabianie dupy czy sprzedawanie pękniętej ramy jako sprawnej. Kiedy dotrze do was (tych nieuczciwych), że jesteśmy małą grupa i wszystko wyjdzie na jaw... troche więcej ludzkich zachowań, plis
-
- Kontakt:
Nie rozumiem jak można sprzedać towar z tyle pieniędzy a potem komuś dosłownie tak "obrobić dupę".. Gdyby były pęknięcia, widoczne wgnioty itp to ok, ale nic takiego nie zostało stwierdzone.
Zamykam:
Btw; Kolega z Rzeszowa powinien podziękować Ci za dobrą reklamę.
Zamykam:
Btw; Kolega z Rzeszowa powinien podziękować Ci za dobrą reklamę.
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike