[balfa2step] KNOLLY Delirium T + KOWA 200SI
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Amortyzator pierwszy raz testowałem w Ruzomberok-u na Słowacji , działał perfekcyjnie , miałem porównanie z nowymi boxxerami oraz z foxami40 2010 , kowa nie dajesz szans konkurencji , jest super czuła jak na powietrzny amortzator , dzięki otwartej kąpieli olejowej początek skoku ma tak czuły jak stare dobre marcoki , jej praca nie jest też typowa dla powietrznych boxxerów ktore nurkują . Ogolnie amortyzator na Słowacji testowało 5 osób , podsumowali pracę kowy jednym zdaniem "asfaltuje trase''
Amortyzator w ostatni weekend w Wisle z powodu braku swojego testował Eddie ( biały appalache ) - może wypowie sie wiecej o jego pracy , ma bezposrednie porównanie do boxxera wc07 oraz fox40 09
Moj model kowy posiada dowolną regulację skoku w zakresie 0-200mm , regulację tłumienia , kompresją ustawiona fabrycznie , oraz dodatkowo jezeli znudzi nam się praca powietrza mozna dołozyc spręzynę ktora jest w zestawie .
Jeżeli chodzi o samą budowę amora golenie są pokryte warstwą teflonu znaną z nowych fox-ów , piekne obrabiane półki , uszczelki endura , tytanowe srubki . Waga 2,78kg
Jeżeli chodzi o pracę jest to opinia nie tlyko moja ale kazdego komu dąłem chociaz raz przejechac się po trasce na słowacji .
Co do awaryjnosci , ew uszkodzeń itp nie mam pojęcia , jest to prawdopodobnie jedyny egzemplarz w Polsce , z instrukcji od producenta mozna wywnioskowac ze wnetrzność są aluminiowe czyli powinny być wytrzymałe .
Amortyzator w ostatni weekend w Wisle z powodu braku swojego testował Eddie ( biały appalache ) - może wypowie sie wiecej o jego pracy , ma bezposrednie porównanie do boxxera wc07 oraz fox40 09
Moj model kowy posiada dowolną regulację skoku w zakresie 0-200mm , regulację tłumienia , kompresją ustawiona fabrycznie , oraz dodatkowo jezeli znudzi nam się praca powietrza mozna dołozyc spręzynę ktora jest w zestawie .
Jeżeli chodzi o samą budowę amora golenie są pokryte warstwą teflonu znaną z nowych fox-ów , piekne obrabiane półki , uszczelki endura , tytanowe srubki . Waga 2,78kg
Jeżeli chodzi o pracę jest to opinia nie tlyko moja ale kazdego komu dąłem chociaz raz przejechac się po trasce na słowacji .
Co do awaryjnosci , ew uszkodzeń itp nie mam pojęcia , jest to prawdopodobnie jedyny egzemplarz w Polsce , z instrukcji od producenta mozna wywnioskowac ze wnetrzność są aluminiowe czyli powinny być wytrzymałe .
Z boku praca tego widła pięknabalfa2step pisze:Amortyzator w ostatni weekend w Wisle z powodu braku swojego testował Eddie ( biały appalache ) - może wypowie sie wiecej o jego pracy , ma bezposrednie porównanie do boxxera wc07 oraz fox40 09

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!