[Kraków] Kona Stinky Garbanzo DC z Dope-m
[Kraków] Kona Stinky Garbanzo DC z Dope-m
Stinky L ,kolor chocolate z dope, vanem i pikem, dzis rano tj. 11.10.2010 w Krakowie na miasteczku.
-
- moderator
- Kontakt:
Niech zgadne, zostawiles i polazłeś na zajęcia ??
Pracuje od prawie 2 lat na AGH i czasem jak widze jakie ludzie rowery zostawiaja i ida na zajecia to mnie az glowa boli. Przykladowo: Iron Horse 7point z boxxerem 2010. No ludzie opamietajcie sie !!! To nie jest rower na dojazd na uczelnie. Potem jest płacz i zgrzytanie zębów bo ukradli... To wy nie wiecie w jakim kraju my zyjemy ? Stac Cie na taki rower to stac Cie tez na skladaka za 50 zl i takim sobie jezdzij na zajecia...
Pracuje od prawie 2 lat na AGH i czasem jak widze jakie ludzie rowery zostawiaja i ida na zajecia to mnie az glowa boli. Przykladowo: Iron Horse 7point z boxxerem 2010. No ludzie opamietajcie sie !!! To nie jest rower na dojazd na uczelnie. Potem jest płacz i zgrzytanie zębów bo ukradli... To wy nie wiecie w jakim kraju my zyjemy ? Stac Cie na taki rower to stac Cie tez na skladaka za 50 zl i takim sobie jezdzij na zajecia...
"sorry za szczerość....
ale tutaj non-stop przewija się temat wg. oklepanego scenariusza:
zostawiłem rower tylko na chwilę, w publicznym miejscu, na oku i
przypięty (nie wiem jak w tym temacie ale w innych przeważały linki z Tesco za 5-20 zł lub inne dziadostwa)
ile jeszcze rowerów muszą zaj*bać w tym kraju by co niektórzy się nauczyli, że tak drogich rowerów się nie zostawia nawet z dobrym zapięciem za XXX PLN-ów. "
ten post napisałem 23.09.2010 07:02:23 pod tematem o kradzieży innego roweru...
jak widać post jest ciągle mega aktualny... co tydzień/m-c to samo
sorry ale lepiej napisać Swoje "głupie" teksty i przestrzegać przed bezmyślnym zostawianiem roweru... na tym forum co tydzień są płaczliwe żale że komuś znowu zapierdzielili rower wg. oklepanego na maxa scenariusza!
GŁUPOTA LUDZKA BOLI!
ale tutaj non-stop przewija się temat wg. oklepanego scenariusza:
zostawiłem rower tylko na chwilę, w publicznym miejscu, na oku i
przypięty (nie wiem jak w tym temacie ale w innych przeważały linki z Tesco za 5-20 zł lub inne dziadostwa)
ile jeszcze rowerów muszą zaj*bać w tym kraju by co niektórzy się nauczyli, że tak drogich rowerów się nie zostawia nawet z dobrym zapięciem za XXX PLN-ów. "
ten post napisałem 23.09.2010 07:02:23 pod tematem o kradzieży innego roweru...
jak widać post jest ciągle mega aktualny... co tydzień/m-c to samo
grochas miał 100% rację !murphyl pisze:bo nie wiesz jaki to strzal dla kolesia co stracil maszyne. jesli jestes w stanie pomoc to zrob to, jesli nie - zatrzymaj glupie teksty dla wlasnych dzieci!
sorry ale lepiej napisać Swoje "głupie" teksty i przestrzegać przed bezmyślnym zostawianiem roweru... na tym forum co tydzień są płaczliwe żale że komuś znowu zapierdzielili rower wg. oklepanego na maxa scenariusza!
GŁUPOTA LUDZKA BOLI!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
EZrider nic do Ciebie nie mam, po prostu napisałeś troszkę offtopową bajkę to ją skróciłem. Niestety ale moderatorzy mają swoje zadania i nie ma tu nic do tego kto kogo lubi albo nie. Skąd w ogóle wywnioskowałeś że Cie jakoś nie lubie? 
LestatBiker też czekam aż ktoś z będących w temacie napisze jak odzyskali rower.

LestatBiker też czekam aż ktoś z będących w temacie napisze jak odzyskali rower.
-
- Kontakt: