Dobry Sklep rowerowy w Nowym Sączu
Dobry Sklep rowerowy w Nowym Sączu
Witam, jutro będę w Nowym Sączu, więc chciałbym zakupić min, długie kominy lub śruby do rockringu, bo moje od Race Face są za krótkie, nie będę mieć za dużo czasu na jeżdżenie konkretnie po sklepach i szukaniu ich, więc tu moja prośba, znacie jakiś sklep gdzie mogę dostać, min takie coś, i podkładki, do, osi, z zintegrowanym ramieniem, w dobrych cenach, z góry dzięki, jeśli możecie podajcie nazwę sklepu z ulicą
Bikershop Paderewskiego 77
Agat Paderewskiego 40
RowMar Kraszewskiego 42
W tych sklepach powinieneś coś znaleźć jeśli chodzi o takie rzeczy. W innych chyba ciężko będzie, w tych najprędzej. Dodatkowo masz je niedaleko siebie. RowMar jest na początku Paderewskiego, jest to boczna ulica i jedzie tam m.in. autobus nr 7 z dworca MPK. Jest to niedaleko Media Markt, się ludzi dopytasz.
i roweru nigdzie nie zostawiaj bo kradną
Agat Paderewskiego 40
RowMar Kraszewskiego 42
W tych sklepach powinieneś coś znaleźć jeśli chodzi o takie rzeczy. W innych chyba ciężko będzie, w tych najprędzej. Dodatkowo masz je niedaleko siebie. RowMar jest na początku Paderewskiego, jest to boczna ulica i jedzie tam m.in. autobus nr 7 z dworca MPK. Jest to niedaleko Media Markt, się ludzi dopytasz.
i roweru nigdzie nie zostawiaj bo kradną

S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.