Ale konstrukcja nie jest jakaś skomplikowana. Sądzę, że nie będzie droższy niż Dainese

Nie! Każdy powinien być signem z rst!addyi pisze:gównem wysmarujmy rowery żeby lansu nie było ...
Zupełnie tego nie rozumiem. Człowieku to jest dla bezpieczeństwa... mało się zdaża takich wypadków w których Leatt Brace może uratować życie ale jednak się zdarzają a ja wole dmuchać na zimne. Tak jak mam usztwyniacze kostek tak chcę mieć i Leatt Brace!Nowa moda.....
To fakt, że stosunkowo mało jest wypadków - uszkodzenie rdzenia kręgowego w odcinku szyjnym w konsekwencji, których ofiara umiera. Jeremy Lusk nie umarł tylko od uszkodzenia/przerwania rdzenie, ale też/głównie? od innych, bardzo poważnych obrażeń wewnętrznych i obrażeń głowy.hajsik pisze:Zupełnie tego nie rozumiem. Człowieku to jest dla bezpieczeństwa... mało się zdaża takich wypadków w których Leatt Brace może uratować życie ale jednak się zdarzają a ja wole dmuchać na zimne. Tak jak mam usztywniacze kostek tak chcę mieć i Leatt Brace!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości